Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 14:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 DMR dilema 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek DMR dilema
Tak jsem vybral sniperku, i na základě vaší rady vzít něco slušnýho z druhý ruky spokojenost, a nyní vybírám AEG DMR, protože kamarádi taky rádi a jedna zbraň pro dva (me + random friend na akci) nestačí a když už vydržovat kvér, tak radši dva, co kdyby jeden se polámal nebo ucpal...

Pročet jsem co šlo, původně jsem chtěl SCARa, protože je v cs go, že, no cestou vlastního upgradu jde ale o sebevraždu a na netu jsem sehnal jen jeden použitelnej bazarovej kus pro mé potřeby, kterej už má CNC mechabox a vyřešený problémy upgradu (jak to tam narvat atd.), podle času (ne)reakce ale soudím, že je už fuč.

Požadavky sou celkem jasný, 150-160 m/s, špičková přesnost, solidní dostřel, optika, prostě DMR. Cenově ideálně k 10.000, 20.000 za RS SVD je už opravdu darda.

Ve finále se výběr zúžil na defacto několik kandidátů, s tím, že stačí střelba po jedné ráně a vzhled řeším jen částečně.

- CYMA SVD kopie Real swordu CM057 potažmo CM057A (2000 příplatek za aušusové dřevo je pro mě dost na hraně) a upgradnout + pořídit optiku,
když to tak počítám, tak jsem na 5 potažmo 7000 základ + 2000 lehký upgrade na 150-160 + 2000 optika (PSO ze SVD je dost nepraktické). Cenově mi to připadá nejschůdnější, ale je mi divný několik věcí - nikde jsem takový upgraded svd neviděl v bazaru (pohříchu ani funkční cymu v základu), a taky je mi divný, že jsem nenašel ani moc zkušeností a videí s takovým SVD, po teoretické stránce se pro upgrade na 150 m/s hodí
jen se bojím, že se ve finále dostanu na cenu bazarového RS v základu.

- Classic Army SVD jsem po pročtení zkušeností zavrhnul (za 10.000 + nutný upgrade = rip off vzhledem ke "kvalitě"), tu jeho kopii rovněž.

- M82 upgrade (cca 15.000 na 150 m/s), opět za 10.000 v základu hrozný krám, v upgradu lepší, problém je, že je to kráva těžká i pro mě coby kempera, ale fakt krásně vypadá, bazarová se občas za 10k najde, ale majitelé ani jeden neodpověděli (to je tak nějak mi přijde klasika, protože sami neví coby, jestli to vůbec chtějí prodávat).

- SR25 upgrade (opět cca 10-15.000) - líbí se mi ze všech nejméně, nutno přidat optiku, není to kvér, ke kterýmu bych měl citový vztah, ale je nutno ho počítat, bazarově bída, našel jsem jeden ucházející kus, jinak samý v základu, zatím bez reakce.

- počkat měsíc a podržet finance na SVD RS upgraded z bazaru (pár je jich občas k mání od ceny 17.000+), problém je, že se objeví jen občas a když je dobrá nabídka, nejsou finance (jako nyní), a naopak, a majitelé s prodejem sami lavírují, protože se ho vlastně ani moc zbavovat nechtějí. Momentálně vím o třech, jeden je zamluvený, takže bude fuč brzo (a ujít sem si ho zatím nechal, protože se mu zhoršila přesnost a není garance, že je to nějaká kravina jak majitel tvrdí, on to sám spravit neumí a servis je na měsíc a sám to riskovat nechci na svý triko), druhý kus v lehkém upgradu majitel vlastně ani prodat nechce a třetí je z druhýho konce republiky a za nejvyšší cenu s nejvyšším upgradem, který už je dost za hranou (188 ms a ještě nabízí upgrade na 200+, šílenec).

- počkat měsíc a vzít nové RS v základu a nechat jak je a těšit se ze záruky, prý to má reálný stock výkon daleko vyšší než uváděný (skoro 160 měřených vs 130 papírových), a přesnost taky... Plánuji střílet 0.36+ kulemi, tak by to vyšlo tak tak u 0.36tek, které považuji za nejnižší rozumnou váhu pro dobrou přesnost.

A teď babo raď... Co byste poradili (předpokládám, že dilema, z čeho postavit přesné DMR řešilo víc lidí, když za hotový produkt "out of box" se dá považovat s přimhouřením oka jen to RS SVD) Nespěchám na to, pro sebe kvér mám a dobrej, sbírám zkušenosti, střílím na terč na dlouhé chodbě ve sklepě (výhoda jednovchodového činžáku o délce 50m), sbírám equip, hraju si, nezlobím...

07 kvě 2017, 14:08
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: DMR dilema
Ja len napíšem že dať do rúk kamarátovi nováčikovi kvér s výkonom 160m/s je totálna kravina a to ešte pominiem že pôjde o nie zrovna lacnú zbraň. Ak chce niekto s tebou hrať soft a myslí to vážne tak nech si kúpi nejaké AEG. Ak si random kámoš nieje ochotný ani schopný kúpiť AEG, tak mu do rúk upgradovaná zbraň už vôbec nepatrí. Keď chceš kvér na požičiavanie a do zálohy, kúp kalacha od D-boys , Cyma alebo dáku M4/M16. Na to na čo to chcete (opisoval si v téme o l-96) DMR nepotrebuješ.

07 kvě 2017, 18:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]