Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 11:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 do 10 000 (m4/BREN) pro začátečníka 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek do 10 000 (m4/BREN) pro začátečníka
Ahoj,

chtěl bych začít hrát airsoft, doposud jsem hrál jen paintball, laser game apod... No, nic moc... Potřeboval bych poradit s výběrem hlavní zbraně:

Do svojí první zbraně bych chtěl investovat do 10 000 (pokud ten příplatek bude stát za to).

Pročetl jsem si spoustu guidů a recenzí pro začátečníka, co jsem si z toho odnesl: požadovat úsťovou rychlost aspoň 120 m/s, seřiditelný hop-up a aby hlavní části byly z kovu...

Příští týden si pojedu "ohmat" více druhů zbraní do krámu, zatím jsem si zkoušel m4 a ta byla bombová. Zatím ale můj největší pick je BREN od ASG. Četl jsem o ní pár recenzí, vesměs lidi s ní jsou spokojení, všechny podmínky splňuje. Pokud navíc budu moct tím pádem dělat AČR, tak to bude super. Myslíte že je to dobrá volba? Poradili byste mi případně prosím k ní nějaká mířidla a náhradní baterku a nabíječku? Děkuji mnohokrát....

http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/13817
http://www.airsoftweb.cz/clanek/recenze ... 05-bren-a2

11 pro 2016, 13:48
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Re: do 10 000 (m4/BREN) pro začátečníka
Neinvestoval by som tolko do zbrane, kym by som si nebol isty, ze ma AS chyti. Najprv si chod tie zbrane ohmatat a podla toho co ti najviac sadne vyberaj

Podla recenzii je BREN dobra volba, ale stale je to novinka.
Co sa tyka akumulatora pozri sa na tento topic
viewtopic.php?f=145&t=4159

11 pro 2016, 19:46
Poručík
Poručík

Brena si zásadně nekupuj!!!! Ta zbraň není absolutně hodná svý ceně. Za 10K (v akci 8,5K) dostaneš možná pěknou hračku, ale absolutně tragickou zbraň pro Airsoft. Vnitřek na úrovni čínský cymy rozhodně neodpovídá vložený investici.

11 pro 2016, 20:09
Svobodník
Svobodník

Aj, tak to mě mrzí, že ten to je tak nízká kvalita za tu cenu. Pojedu si tedy vyzkoušet více zbraní. Máte tipy na které zbraně od kterých výrobců se poptat? Chtěl bych asi něco v takovémhle stylu, AK a vz.58 se mi moc nelíbí (ale zkusím si je i tak)...

11 pro 2016, 20:39
Poručík
Poručík

Pokuď začínáš se softem, tak si kup zbraň max do 6K s dobrym tělem u kteryho je rozumny vykon a levny dostupny upgrade. Kosa od aresu není špatná zbraň, ale zásobníky, UP apod. jsou tež problematicke.

Já bych na tvym místě mrkl po M4, AK, G36 od rozumnych vyrobcu s tím, že až uvidíš, že tě to chytne tak si koupíš pořádnou zbraň až potom a starou prodáš, popř si tu prvni upneš.

13 pro 2016, 13:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]