|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Ares Amoeba AM-013 vs G&P M4A1 Carbine Marine
Autor |
Zpráva |
•Jake•
Svobodník
|
Zdar, Vybírám si novou zbraň a na první pohled jsem se proste zamiloval do AAC Honey badgera od ARESu z RedWolfu USA. Bohužel jsem zjistil, že kromě zbraně (250$), dalšího příslušenství (~40$) a poštovného (84$), budu ještě muset zaplatit tax 21% a clo asi 3% nebo kolik. To je pro mě trochu rozhodující, tak jsem si našel M4A1 Carbine z Morrise, ale nevím, jestli jsem udělal správně. Teď mám totiž PJ4 CASV z Moravy a věřte, kadence 9.6 V 6rds/s je vcelku na nic. Díky předem za Vaše rady:-) Jake
|
10 pro 2016, 14:19 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Re: Ares Amoeba AM-013 vs G&P M4A1 Carbine Marine
Je to zajímavá otázka. Ares je totiž trochu jiná generační záležitost oproti GP, které se drží klasiky. Znám jednoho majitele, držel jsem aresku v ruce (byť trochu jiný typ) a je to pecka. Uvědom si ale, že za poměrně dost peněz dostaneš plastovou zbraň s hůře dostupnými díly. Je to sice kvalitní plast a skoro bych se vsadil, že přežije půlku celokovů na trhu, ale ten pocit v rukou zůstane. Oproti tomu GP nabízí velmi pěkné zpracování vnějšku, uvnitř ale nic pokročilého nenajdeš- vnitřní díly na mě moc dojem neudělaly. Na druhou stranu, má výborné možnosti upgradu.
Takže podle mě se nedá říci, že něco z toho je lepší, protože obě míří jiným směrem a tím pádem i na skupiny zákazníků.
|
11 pro 2016, 10:09 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Tak především PJ je je pure china made. Ta značka není an ikdy nebyla kvalitní. Podle té nesrovnávej. Jsou to všechno zbraně co útočí cenou a přepáleným výkonem, na který vnitřní díly nemají životnost a odolnost. ARES se zlepšuje, ty zbraně jsou kvalitní, zpracování u většiny modelů také. Svého času se ARES zaměřoval jen na hi-end modely, ale aby zůstal na trhu, musel začít vyrábět produkty určené i pro střední třídu. Jeho novinkové věci mají dobré zpracování a je pravda, že zrovna jejich plastů bych se nebál. Ale zase zrovna tenhle model jsem v rukou nedržel. Ale třeba jejich G36 jsou luxusní, co se vzhledu a odolnosti týče. G&P nabízí to co nabízelo vždy. Jen jednoduchou, obyčejnou elektriku, jejíž jediná přidaná hodnota je ve vcelku pěkném zpracování. Vnitřek je skutečně nic moc. Část ceny je cena za značku, nikoliv za pokročilou technologii. Jak bylo řečeno, je to taková ta klasika. Nikoho tím neohromíš, střílet to ale bude. Já rád fancy zbraně, takže i když M4 nemusím, šel bych do ARES.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
Naposledy upravil Alfred dne 13 pro 2016, 08:27, celkově upraveno 1
|
12 pro 2016, 09:50 |
|
|
|
Haluziak
Štábní praporčík
Registrován: 22 kvě 2012, 15:24 Příspěvky: 148 Bydliště: VŠ Koleje BRNO
|
Alfred píše: G&P nabízí to co nabízelo vždy. Jen jednoduchou, obyčejnou elektriku, jejíž jediná přidaná hodnota je ve vcelku pěkném zpracování. .... Nikoho tím neohromíš, střílet to ale bude. Musíš uznat že jejich VLTOR nebo MAGPUL tělo je fakt nádherné.
|
12 pro 2016, 13:35 |
|
|
|
•Jake•
Svobodník
|
Díky všem. Jsem si vědom toho, že za stejné peníze si můžu pořídit lepší zbraň, ale jak už jsem psal, líbí se mi Amoeba a chtěl jsem jen zjistit, jaké postavení má u zkušených hráčů ve srovnání s velmi dobře hodnocenými G&P zbraněmi v podobné cenové kategorii. Díky tedy a softu zdar:)
|
25 úno 2017, 08:07 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|