Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 15:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Dlhý manuál pre starého koňa 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Dlhý manuál pre starého koňa
Zdravím všetkých na tomto fóre, skôr než ma zavrhnetie a napíšete, že už to tu je tak si prosím prečítajte celý môj príspevok.
Absolutne sa do airsoft zbraní nevyznám, pred rokmi som mal cyma AK47 a pár krat som hral ale nejak som nemal s kým...... nevedel som vôbec o akciách a podobne......
Mám dosť špecifické požiadavky, možno až nereálne ale verím, že mi poradíte najlepšiu variantu....... mám skúsenosti s reál zbraňami, roky som strieľaľ hlavne na stredné vzdialenosti 150-300m, kalibre .223 rem, .308win, .22..... pár stoviek som vystrieľal s vz 58, glock, makarov, cz75....... atd atd....
s toho plynú požiadavky na zbraň ktorú si chcem ako primárnu kúpiť...

rozpočet je v podstate štedrý, ale nechcem to hnať cez 200-250eur za holú zbraň..... samozrejme na celé vybavenie, upgrade, secundarku a podobne mám rozpočet vyšší o pár stoviek

Mala by to byť dlhá sniper manuálka
váhu absolutne neriešim nakoľko som zviknutý na skutočné zbrane, streľba aj v stoji, v kľaku, ležme ..... takže nejaká 4-5kg zbraň nieje problém....
chcem aby to bola kvalitná značka (v rámci rozpočtu) na ktorú nieje problém zohnať náhradné diely, upgrade a príslušenstvo
stačí mi naozaj holá zbraň nakoľko dvojnožku na streľbu neuznávam (mechy su best), spúšť, pažbu a lícnicu si prispôsobím presne pre seba

čo sa týka optiky tak do tých airsoftových sa vôbec nevyznám, ale chcem aby to bol tenký vlásočnicový kríž, možno s mil-dot (len či ten v airsofte využijem).... asi je zbitočné na to dávať Zeiss..... možno ideálna v pomere cena/kvalita by bola Tasco.....

hlavná požiadavka je aby zbraň bola klasická manuálka, žiadna elektrina ani plyn, len vzduch..... nechcem aby mi zásobnýk hrkotal tak, že ma bude počuť na 50metrov......... nech je konštruovaný tak aby v ňom BBčka boli napasované, hoci len 10, ale hlavne v tichu

zbraň nech má hop up, nech dobre pracuje v zime a hlavne v jednoduchosti je krása :)

verím, že sa niekto kto tomu rozumie nájde a poradí mi

a inak, rola snipera mi v pohode sedí, nemám problém, takže mi netĺčte do hlavy AEG....vďaka

veľká vďaka vopred za každú radu

10 kvě 2015, 19:35
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Dlhý manuál pre starého koňa
Ja by som uvažoval o M24 od classic army

10 kvě 2015, 20:34
Rotný
Rotný

Zrovna v manuálních puškách bych značku neřešil, stejně komplet vnitřek půjde ven v rámci upgrade. U CA M24 ty dva hlavní šrouby co drží pušku při sobě nevydržely natahování 380% setu - tím chci říct že i u značky se nevyhneš výměny za větší, nebo nějaké úpravy.

Osobně bych doporučil JG VSR.

10 kvě 2015, 23:02
Podplukovník
Podplukovník

Co vím, tak u CA M24 je momentálně problém v dostupnosti.

Za mě Snow Wolf M24 (ovšem záleží co se ti líbí/sedne), ušetříš 100E, který můžeš dát do upgrade. Jen má trochu dutou pažbu, což by mohlo někomu vadit.

13 kvě 2015, 06:31
Desátník
Desátník

čo si myslíte o tomto ? je to vhodné na upgrade ? dá sa do toho zohnať všetko ?
http://www.evike.com/products/37662/

13 kvě 2015, 17:49
Moderátor
Moderátor

Imho naprosto nevhodná volba, jak to bude s kompatibilitou těžko říct, závěr nepřipomíná nic známýho. Osobně bych fakt vybíral z těch nejrozšířenějších evergreenů - L96 od Wellu, VSR10 od Wellu, JG nebo TM, M24 od CA nebo SW nebo SVDčko od A&K.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

13 kvě 2015, 18:44
Profil ICQ
Rotný
Rotný

měla by to být kopča aps2 od maruzenu :)

13 kvě 2015, 22:09
Plukovník
Plukovník

Souhlas, vypadá to jako Maruzen.

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI
Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun

14 kvě 2015, 07:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]