Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 19:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 APS ASR 115 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek APS ASR 115
Zdravím,

hledam nějakou fajnou M4 typ gunu a samozřejmě pár krásnejch kousků například od G&P jsem našel...bohužel pouze mimo EU a nechce se mi řešit clo apod. Pak mi padla do oka APS ASR 115 viz představení zde https://www.youtube.com/watch?v=7OpfgVG3_nI , ale vzhledem k tomu že mě všichni od APS odrazují tak si nejsem jist, problémy s kompatibilitou apod. Ovšem také jsem zaslechl, že nová generace APS s tímto již problém nemá.

proto bych se rád zeptal na tyto věci:

1) Bude do toho pasovat CNC II. mech?
2) Je možné tyto zkosená mířidla přesunout na levou stranu?
3) je možné deaktivovat EBB?
4) má někdo přímé zkušenosti s tímto modelem?

předem se omlouvám jestli jsou mé otázky absurdní...bohužel jsem zelenáč a zatím vnitřnosti nemám ani trochu zmákle :oops:

případně zdali máte zkušenosti s těmito modely:

APS ASR110 H BB
ICS M4 A1 Tubular RAS S.

zajímá mě především jak je to s případným budoucím upgrade.

04 říj 2014, 21:26
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Re: APS ASR 115
Zdar, to APS co posíláš je ta nová generace, která je narozdíl od původní docela dobře vymakaná. Tvrdit že je špatná jsou jen drby od těch co měli starou verzi a novou nevzali ani do ruky... Kompatibilita určitě lepší, navíc je tam pár vychytávek jako např. výměna pružiny a tak...
1) Těžko. Do gen.1 se dostat nedal a to tělo se asi moc lišit nebude, takže jestli nevlastníš frézárnu...
2) Z videa to blbě poznám, ale jestli myslíš ty sklopná mířidla tak ano.
3) Ano
4) Ne konkrétně s tímto, ale s M4A1 z ASpra (vnitřek by měl být stejný). Kámoš s ní vraždil děti na táboře celý červenec :-) bez jediné vady a určitě vydrží mnohem déle. Pokud by bylo něco špatně, už by se to pokazilo (moc ji nešetřil). Naměřená úsťovka stabilních 120 m/s.
Co se týče těch dalších dvou zbraní- to APS, pokud to je nová verze tak platí to výše. S ICS neporadím, ale zrovna chválu jsem na něj neslyšel.

08 říj 2014, 09:51
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Re: APS ASR 115
ASR 115 (APS)
Můžu zajistit.

08 říj 2014, 11:26
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]