Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 19:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Plynová G1911B od WELL 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Plynová G1911B od WELL
Čau chci si koupit plynovku ale nechci moc utrácet. Našel jsem si na AsMorava tuto plynovku http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2497&review=read#read_review na Gas s systémem BlowBack a zaujala mně že je provedená z hliníku a ABS ale nemám moc velké zkušenosti s plynovkami. Chci se zeptat zda li má někdo zkušenosti s touto zbraní a nebo s firmou "Well".
Díky za odpověď.

24 srp 2014, 18:20
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Plynová G1911B od WELL
Ak nechceš moc utrácať ak to radšej nekupuj buď si kúp KP05 alebo 08 alebo alebo niečo lacnejšie tak KP-03 alebo G23 Heavy weight s kovovým záverom

25 srp 2014, 16:09
Moderátor
Moderátor

KJW zbrane sú mi ovela milšie, ale musím povedať že presne tento well bola moja uplne prvá plynovka a funguje dodnes a to už má zopár rokov. Bolo len treba odmastnit hop gumu. časom som hopgumu aj tak vymenil. Zažila aj zopár tvrdších pádov a nehôd a dnes už má nefunkčné alebo zle fungujúce poistky..ale okrem toho frčí a striela dodnes.
čo sa týka spracovania vonkajšku a vnútorných dielov..fakt nič moc...kjw je natom ďaleko ďáááleko lepšie

25 srp 2014, 16:34
Desátník
Desátník

Čau a díky za návrhy a každopádně se ještě rozhodnu do čeho investovat. Přece jen mi přijde ten Glock G23 od KWJ jako dobrá ínvestice ale ještě nevím .... nejspíše si skočím do kameného opchodu a podívám se na více modelu z blíska a udělat si na ně názor. Uvidíme ale každopádně díky za info.

PS: Kdyby náhodu někdo projížděl tímhle vláknem a věděl by o nějaké slušné plynovce s Blow Back systémem za slušnou cenu tak budu rád když napíšete název a nebo případně nahodíte odkaz.

Všem díky a čau

25 srp 2014, 20:14
Plukovník
Plukovník

No Práve preto som mu odporúčil KJW lebo niektoré diely odchádzajú už po pár výstreloch tak aby sa s tým nemusel drbať. Inak súhlasím je celkom dobre spracovaná.

25 srp 2014, 20:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]