Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 19:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 ASR404 aneb 4. gen. M4 od APS? 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek ASR404 aneb 4. gen. M4 od APS?
Čau, chci si koupit M4ku, kolem 4k. Zatím jsem se zasek na 404 od APS. Prolejzám už delší dobu fóra ale moc názoru na tudle M4ku jsem nenašel.

link:
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/11220
a video:
https://www.youtube.com/watch?v=Q1HqNW--KyY
Dá se tomu věřit? že 4. generace už je ok, 0 reklamaci?:)

Měl jsem ji v ruce a tělo se mi fakt strašně líbilo, víc než u CA např :) Vím, že značku APS tu řadíte až nekam na spodek řebříčku kvality, ale zajímalo by mě jak je na tom konkrétně tendle model, na videu v podstate rika ze je to nejlepsi budget m4ka..
Tak by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s tímdle modelem?
Budu rád za každej názor, dík

10 srp 2014, 15:14
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: ASR404 aneb 4. gen. M4 od APS?
Ak nemas 6-8K na znackovu zbran tak clovek nema na vyber.. Ja mam napr D-boys M4 tu CQB verziu a nemozem si stazovat... Samozrejme ze ma ta zbran svoje muchy ale jedine co mi na nej zatial sramotilo bolo ze cca po roku sa mi rozsypali loziska, tie som vymenil a zbran slape dalej... Samozrejme veci ako kyvajuce sa predpazbie a pod sa da velmi jednoducho spravit.... Ak sa k tomu budes trochu chovat myslim ze by to nemal byt problem ak do buducna neplanujes velky Upgrade a tak....

11 srp 2014, 17:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]