Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 19:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Dragunov alebo Kalashnikov Sniper ? 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Dragunov alebo Kalashnikov Sniper ?
Zaujimalo by ma váš názor na tento typ zbrani, či niekto ma v tom prehlad hlavne predajcoch a kvalite a pripadne z akej stranky nakupovat ?... Dost ma zaujala cena mam zaujem o:

Manual, povodne som chcel pre dojem sniperky i ked povodna zbran samonabijacia.
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1474

CO2
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2316

CO2 - Kalashnikov Sniper
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/10101

... dost ma potesi ak mi to niekto ozrejmi lebo mam v plane si tuto zbran kupit ako zaciatocnik a vaham medzi manualom alebo tym CO2 Kalasnikom sniper... tu CO2 od SVD som dal na porovnanie ake su medzi nimi rozdieli a pod.

Dakujem za odpoved :wink:

06 srp 2014, 17:22
Armádní generál
Armádní generál

Nový příspěvek Re: Dragunov alebo Kalashnikov Sniper ?

neni to to same?

06 srp 2014, 19:08
Profil ICQ
Četař
Četař

Není to to samé. V případě airsoftpro.cz se jedná o zbraň od Aimtop a v případě airsofthop.cz se jedná o zbraň od King Arms vyrobenou s licencí CyberGun. King Arms je lepší, ale i dražší značka.

08 srp 2014, 07:24
Plukovník
Plukovník

Keď už plyn SVD tak GBB verziu od Aimtop alebo WE s propýlénom je to zážitok poižívať

08 srp 2014, 10:54
Četař
Četař

A s manualnym Dragunovom mate niekto skusenosti ? Oplatisa alebo nie ? pocul som ze tak pre zaciatocnika akurat ? 8)

11 srp 2014, 12:55
Poručík
Poručík

ma lepsi moznosti upgradu nez L96 (snazsi, lip reseny), ale pri silnejsich pruzinach se o moc hur natahuje = kratka paka zaveru... Da se na to koupit takovej "prodluzovak" a pak relativni pohoda... Oproti plynu/AEG je to ale furt namaha - zvlast v leze...

11 srp 2014, 14:09
Praporčík
Praporčík

Jsem zastánce Manuálních sniperek.. 2 jsem dokonce i vlastnil zmiňovaného Dragunova a L96. Souhlasím z Nerdem Dragunov je lépe žešen... Vyjmenuju ted pár důvodu proč je podle mého lepší Manuál a potom 1 jediný důvod proč je lepší plyn nebo elektřina

+Jednoduchá rozborka
+Během hry náklady pouze na kuličky
+Zbraň vždy připravena (nestane se že nemáš vybitou baterku nebo dojde plyn protože je to manuál
+Je na něj mnoho upgrade dílů od ASpro
+Za málo peněz velké divadlo
+Neklesá výkon/nekolísá

- Musíš natahovat

Ano tohle je opravdu jediný problém když vezmeš v potaz že u plynu by jsi musel zbraň často čistit.. o AEG sniperkach ani nemluvím protože AEG sniperka je tak nereálná až se to bojím vyslovit.

Každopádně ty by jsi koupil za 7tisíc plynovou sniperku kde musíš hned měnit shit díly.
a tak dokážeš za 6tisíc dát fullupgrade manuální SVD. 100% doporučuji to manuální... ani nemluvím o tom když tu kuličku natáhneš a někoho sejmeš... ten realný pocit že tu kuličku jsi natáhl a ne že ti ji natáhl plyn nebo baterka....

navíc z manuálkou se nic nestane i když se namočí pořpípadě zmokneš apod... u AEG to muže končit skratem..-
apod...

Takže můj názor je rozhodně Manuál...

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

11 srp 2014, 16:10
Četař
Četař

Dakujem vam hlavne tebe Crack, chcel som sa o tom poradit pred kupou, presne pre ten pocit z natahovania ved je to predsa odstrelovacka to by tam chybalo :D po vyplate si planujem spravit radost.

http://www.municak.sk/zbrane-strelne/ai ... lt-action/

Len rozmyslam ci od nich alebo od:

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1474

Paci sa mi ze tam maju Upgrate v cene...i ked zevraj ta pruzinu ktoru si mozem vybrat je uplny smejd co by mi ani tak nevadilo kedze si planujem kupit este jednu a silnejsiu (nie koli tomu ze niekomu chcem sposobit vetsiu bolest ale skor koli dlhsiemu doletu).

Ale zaroven musim pravdepodobne kupit prozinu do 400 FPS, mame totiz akcie kde nepovoluju viac, je jasne ze zaroven ked ju kupim tak kupim silnejsiu i slabsiu. V obchode som sa pytal ci to ta zbran zvladne, povedal ze zvladne dost silnu pruzinu ze sa nemusim bat ze by sa nieco stalo.
Zaroven chcem k tejto zbrani dokupit co mi poradil jeden z clenou airsoft-fora :

Precizní HopUp komora pro A&K
HopUp gumička pro pružiny M150-190
Centrovací kroužek pro manuální SVD
Ocelový záchyt pístu
Zvětšený návlek natahovací páky SVD

Poradite mi co by sa este hodilo? co sa tyka Airsoftpro tak davaju rovno do zbrane (Zesílený píst pro manuální SVD) ak by som od nich nekupoval tak ak ten.

Ked budu peniaze, tak mam v plane kupit i puškohlad ale neviem ktore by sa hodili k tejto puške zatial sa mi najviac pacil:

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=679

Dokonca clovek z Municaku mi povedal ze by mi zohnal original jasne ze za inu cenu ale i tento mi pride dost drahy... o cenu by mozno ani nešlo ale či sa nestane to ze to kupim a nakoniec zistim ze to mozem rovno zahodit...viem i o tom ze priamo tento konkretny nepasuje ze sa musi upilovat lista co by nebol problem. Zaujima ma vas nazor tak dakujem ak sa vyjadrite. :wink:

11 srp 2014, 19:03
Praporčík
Praporčík

Rozhodně bych volil ASpro už jen pro upgrade válec a pružinu kterou si mužeš sám navolit. o to jestli je to shit (pružina) nebo ne se mužeme bavit dlouho tak či tak minimálně rok ti vydrží :) a pak je to otázka pár stovek. Navíc ASpro má nejlepší přístup k zákazníkovi co jsem kdy zažil (ještě airsoftshop.cz ale to jsem odbočil)

Základní věc co po koupi zbraně musíš udělat je vyměnit hop up komoru za hop komoru od ASPRO
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1814
výměnu zvládneš vpohodě sám maj k tomu i video.

Původni komora je opravdu nanic... a nedá se sní pořádně hrát...
Také bych si nechal nainstalovat ten záchyt pístu... ten originální něco snese... ale budeš mít jistotu a ten originální budeš mít vždy v zálože... (i když ten kovový se nerozletí)

a samozřejmně pokud budeš mít pružinu 150+ což myslím že ano tak určitě
návlek
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1913

tohle ti bude pro základ stačit... pak postupně mužeš dokoupit nějaké centrální blbinky apod... není to však nutnost... a klidně to počká :) + potom přesnou hlaveň...

k té optice.... origo je podle mě pro tebe uplně zbytečné.. tohle si většou koupí někdo kdo neví co z penězmi a nebo chce opravdu reál...
Témat na optiky je tu plno jen takový malý výcuc.. že je zbytečné brát optiku z moc velkým zoomem... (je sice pěkné že daleko vidíš ale nedostřelíš :D ) takže optika ti stačí cca do 9-10 ti stačí... jinak měli jsme v teamu snipera kterému se nelíbil origo puškohled a dal si na něj klasický s tím že si koupil montáž na puškohled tenhle
samozžejmně vzhledově líp vypadá ta co má být na SVD bavím se třeba i o kopii co jsi poslal z aspro tedy optiku pro airsoft...
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2569

Ano je to na AK ale normálěn sedí i na SVD a používá se...
vypadá to asi nějak takto... obrázek jsem našel někde na google

http://www.armybazar.eu/data/inzeraty/1 ... ag0250.jpg

Jinak měl jsem Dragunova rok potom 2roky L96 a ted uvažuji že si znovu koupím tohoto Dragunova.

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

11 srp 2014, 20:06
Četař
Četař

Dakujem opet za odpoved... zajtra to pojdem konzultovat tu u nas do municaku som zvedavy na com sa dohodneme...je to predsa clovek ktorym budem hravat a moj kamarat sa snim pozna uz o cosi dlhsie.

Okrem hlavne sa da este nieco menit za lepsie ?

11 srp 2014, 21:11
Poručík
Poručík

To Crusnik:
ehm - no ono by to chtelo ujasnit si 1 vec... Pokavad planujes jezdit na akce s limitem do 400FPS (tehle ustovky dosahnes s M110), tak je ti uplne zbytecne resit upgrade na M150 - pac to je podstatne vic...

A tim se dostavame i k vyberu optiky - staci ti vlastne zaklad, pac - sice soupere uvidis, ale nedostrelis tam...

No a k tomu estli manual/AEG/plyn: ja osobne mam L96 manual, ale taky AEG snipu... Kerou pouzit se rozhoduju dle typu akce a nalady... Uznavam, ze ostrelovat z manualky je jista satisfakce, na druhou stranu (zvlast pokavad je stejny limit na FPS) je potreba si uvedomit, ze zatimco ty das 1 kuli, souper po tobe z AGE/plynu vysype pul zasobniku... Takze kdyz dem na vetsi akci s rozdilnym FPS limitem pro snipery, nebo je po 0°C, beru manual... Na jiny akce AEG - jinac stravis vic casu na respawnu a tymu moc nepomuzes... Jedine by si fakt delal snipera ve smyslu reacon a zbran mel jen pro obcasne vystreleni si - atd...

11 srp 2014, 22:56
Praporčík
Praporčík

Samozrejmne na hru je pohodlbejsi aeg ale pokud se se snipou naucis hrat a pohybocat... Vytriskas pul protivniku a ani nevi odkud... Vysledek 1kolo 10fragu 0smrti.... Vim o cem mluvis.. Samizrejmne kdys vezmes sniperku necekej ze budes behat mezi hraci a byt rambo.... Budes tichy a bokem... ;)

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

12 srp 2014, 08:18
Četař
Četař

Nerd píše:
To Crusnik:
ehm - no ono by to chtelo ujasnit si 1 vec... Pokavad planujes jezdit na akce s limitem do 400FPS (tehle ustovky dosahnes s M110), tak je ti uplne zbytecne resit upgrade na M150 - pac to je podstatne vic...

A tim se dostavame i k vyberu optiky - staci ti vlastne zaklad, pac - sice soupere uvidis, ale nedostrelis tam...

No a k tomu estli manual/AEG/plyn: ja osobne mam L96 manual, ale taky AEG snipu... Kerou pouzit se rozhoduju dle typu akce a nalady... Uznavam, ze ostrelovat z manualky je jista satisfakce, na druhou stranu (zvlast pokavad je stejny limit na FPS) je potreba si uvedomit, ze zatimco ty das 1 kuli, souper po tobe z AGE/plynu vysype pul zasobniku... Takze kdyz dem na vetsi akci s rozdilnym FPS limitem pro snipery, nebo je po 0°C, beru manual... Na jiny akce AEG - jinac stravis vic casu na respawnu a tymu moc nepomuzes... Jedine by si fakt delal snipera ve smyslu reacon a zbran mel jen pro obcasne vystreleni si - atd...

Mozno som sa poriadne nevyjadril... na tento typ hry musim mat max 400fps ale to je jedna z mnohych su i ine kde neni tato podmienka...kupil som si tuto manualnu odstrelovacku rovno k nej pruszinu SP100...momentalne mam v obehu upgrate ktory by mi mal prist coskoro na silnejsie pruziny, neskor ked poriesim i ine by som chcel poriesit puskohlad...len sa stale neviem rozhodnut dal som i prispevok :

viewtopic.php?f=242&t=18111

15 srp 2014, 19:11
Kapitán
Kapitán

Crack píše:
... ani nemluvím o tom když tu kuličku natáhneš a někoho sejmeš... ten realný pocit že tu kuličku jsi natáhl a ne že ti ji natáhl plyn nebo baterka....

Vim, že trošku pozdě, ale to neni moc reálný, když musíš SVD před každym výstřelem natahovat :D

A zkratu bych se moc nebál, pokud se ten člověk neválí ve vodě.

Ultramat 14; battery master 6
"Zbrojíř, Velkokapacitní, Odhodlaný, Kutil, Silikonová huba, Obchodník se smrtí, Hipík, Sochař, Vítězství nebo smrt"

18 srp 2014, 05:47
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]