Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 01:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Desert Eagle AEP cyma 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Desert Eagle AEP cyma
Dobrý večer
chtěl bych se zeptat na tuhle zbraň na její + a -
vím že je těžší a pod. a že do ní nejde sehnat moc věcí, ale spíš by mě zajímala střelba
jestli střílí relativně přesně ,nebo je zbraň moc těžká a za chvilku mě začne bolet rameno a nebo zahýbá kulička do boku nemám možnost si to vyzkoušet a nemám ani dost zkušeností
spíše na tohle bych se chtěl zaměřit jak tyhle + a - ovlivní střelbu s touhle zbraní děkuji za odpověď :wink:

09 črc 2014, 20:52
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Desert Eagle AEP cyma
Záleží na tom, co od toho čekáš. AEP je kvér na krátký vzdálenosti, účinnej dostřel končí někde na pětadvaceti metrech. Je to fajn do baráků nebo jako záložka, ale plnohodnotnej kvér do otevřenejch prostor to neni. Přesnost je vcelku standardní na poměry pistole, těžký to nijak zásadně neni, nevýhoda DE je především to, že je velkej a neskladnej.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

09 črc 2014, 21:35
Profil ICQ
Desátník
Desátník

A s vydrží to má jak? když se o něj budu fákt hodně starat dávat na něj pozor jak dlouho mi cca vydrží?
http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=55_249 ty zbraně jsou parametry hodně podobné ještě se mi líbí ty dva glocky nebo to USP bude mezi DE těma dvěma glocky a USP nějaký zásadní rozdíl :?:

10 črc 2014, 03:18
Rotmistr
Rotmistr

Je to čína, nic moc extra. Ale běžné hraní + řádné čištění + správné používání = vysoká životnost. A je to těžko....já měl od Cymy AK47 za nějaké 3000kč a vydrželo asi 4 roky..

11 črc 2014, 19:50
Desátník
Desátník

nakonec jsem se rozhodl pro glock c18 AEP co myslíte udělal jsem líp ? a kdyžtak by mě zajímali zasadní rozdíli

11 črc 2014, 22:30
Moderátor
Moderátor

Jak dlouho to vydrží ti nikdo neřekne. Moje AEP Beretta přežila už asi čtyři roky a dva majitele, ale to neznamená, že to zvládne i ten tvůj Glock. Uvidíš no, případně není problém za pár stovek sehnat kvér na díly a opravit. Rozdíly mezi AEP jsou hlavně ve vzhledu dostupnosti zásobníků a příslušenství...vnitřnosti, kvalita a výkon jsou u všech stejný. Glock je asi nejrozumnější volba, jsou na něj zásobníky, příslušenství a náhradní díly se taky shání docela snadno.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

12 črc 2014, 15:37
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]