Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 05:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 TF 4A1 vs G&P sentry vs AimTop M4 RAS 135ms 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek TF 4A1 vs G&P sentry vs AimTop M4 RAS 135ms
Zdravim, cca mesic se zabyvam volbou zbrane, rad bych zbran kvalitni na zacatek a pote v budoucnu vylepsit. Ted jsem narazil na TF 4A1 dost me laka,co jsem precetl recenze vychazi podle me nejlepe jako zbran do cca 8 000 typu M4,zaujala me hlavne vetsi zivotnost dilu, ma nekdo praktickou zkusenost jestli tomu opravdu tak je ?zaroven obava z atyp dilu,nenasel jsem poradne ceny dilu. Kamarad si zrovna dnes privez G&P sentry,asi potrebuje dost poladit,nebere skoro vubec bb ze zasobniku,jak original tlacak,tak druhy tocak od dboy,vystreli do 10 ran(a mene) a pak se do komory nahromadi cca 4 bb a musi se vyndat zasobak a opet zpet, s tocakem to bylo jeste horsi treba i jen dve rany a konec zase preplneno v komore.navic bb uz litaji na cca 20m stale stejne cca 50cm do prava.Tak me to dost odradilo.U AimTop zas moc neverim zivotnosti kdy je to za cca 5500,- s dost velkou silou tak mam obavu ze brzy se hned neco pokazi. Dekuji za odpovedi.

11 čer 2014, 21:31
Brigádní generál
Brigádní generál

Nový příspěvek Re: TF 4A1 vs G&P sentry vs AimTop M4 RAS 135ms
TF jsem měl několikrát na servis a není to dobrý, dost toho tam odešlo.
Kamarád asi na razil na horší kus, vyměnil bych jen hop gumu...

Za mě 100% GP je to asi nejlepší 4ka co se dá koupit (jak z hlediska vnějšího zpracování tak i úrovně vnitřku)...

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

12 čer 2014, 08:29
Svobodník
Svobodník

Hmm.tak presne takovou jsem nechtel slyset prvni reakci.kolik si mel nastrileno kdyz sla na prvni servis? No doufam ze to bude jen mensi problem.kazdopadne asi bude muset jit na serizovaci reklamaci.me se prave hodne zamlouva spojeni tela a predpazi.ty prevlecny matice moc nemusim.prvni uvazocani byla typ HK416 peave kvuli vnejsku a tahle g&p to ma podobny.ale tahle prvni zkusenost me odrazuje. (Takove bezne pravidlo.spatny zacatek spatny porad)

12 čer 2014, 19:02
Rotný
Rotný

Taky bych doporučil GP, měli jsme tu asi 6 kusů během pár let a z krabice vždycky v pohodě. Za tu cenu bych asi nepřemýšlel, zvlášť s tím zpracováním. S tou sentry to byla asi smůla, stát se to může.

Jestli máš možnost, dojeď si pro to, nech si to na prodejně ukázat a vyzkoušet a neměl by být problém.

23 čer 2014, 13:07
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]