Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 13:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 MASADA 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek MASADA
Ahoj borci chtěl bych se zeptat na nazor na tuhle zbran http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=1642
mam možnost ji koupit za 5k ani ne měsíc starou.
Jde o to,že mam SCARa od dboys,je to moje 1.zbran soft dělam tak rok a pul a řekl jsem si že už by zasloužil upgrade,tak jsem si dal stranou 2.5k na ten upgrade a přišel kamarad že by chtěl začít taky a že ode mě toho SCARa za 2.5k koupi....jasně ma spoustu příslušenstvi

Tak ted přemyšlim jestli vrazit ty penize do upgradu nebo koupit masadu.Masadu jsem chtěl vždycky ale byla za dost penez a moc se o ni nevědělo,prochazel jsem tady forum a četl vše co se o ni napsalo a je to tak 50na50 a ale nikde jsem o ni nenašel nějakou "recenzi" nebo hodnoceni,ale članky jsou skoro rok stary tak proto jsem se chtěl zeptat jestli už ma někdo lepší zkušenosti a muže doporučit nebo vyvratit.Díky

13 bře 2013, 21:41
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: MASADA
Takto..ja osobne som masadu nemal..ale čo som sa dopočul, tak ju zrovna nikto neodporučoval kôli naprd upgradu..scar je na tom dosť podobne...ma to mechabox V2..lenže..airsoftpro ma v predaji hopkomoru pre scar s mb lockom..takze tam uz by sa nad nejakym vkusnym upgradom dalo popremyslat..na tvojom mieste 2500 vrazim do scaru a na masadu kašlem..a mimochodom 5000by som za nu nedal ani keby je nova.
inak viac info ako odomna sa dzvies o masade tu :
viewtopic.php?f=115&t=15366&p=172339&hilit=masada+ak#p172339

13 bře 2013, 22:32
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]