|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Remi
Desátník
|
První zbraň - cm.037
Ahoj, chtěl bych si koupit první zbraň ( Už sem nějaký mněl, ale jenom půjčený ) konkrétně cm.037... Chtěl bych se Vás zeptat na zkušenosti s touto zbraní... A jaký má mech atd. ( Nikde sem to nenašel Asi špatně hledám ) Kvér hodlám koupit tady http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1064
|
12 led 2013, 20:16 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: První zbraň - cm.037
Podle mě si hledal hodně blbě a to i tady o AKBeta specnaz toho tu je dost jinak tohle
CM.037 Úsťová rychlost: 350-360 fps Váha: 2215g Zásobník: Hi-cap 220 kulek Gearbox: v.3 Délka: 710 mm Délka vnitřní hlavně: 270 mm Hop up: regulovatelný Materiál těla: ABS Materiál: ABS+kov
V sestavě je replika, zásobník hi-cap na 220bb, akumulátor NiCd 4/5 1200mAh 8,4V, nabíječka
Popis:
Je to replika zbraně AK47 -Spetsnaz. Replika firmy Cyma CM.037 je svým způsobem premiéra tohoto výrobce na trhu velkých replik AEG. Zbraň je vyrobena velmi pečlivě a je plně komatibilní s replikou TM a zásobníky celé škály jiných producentů. Zbraň je vhodná pro taktické hry, tak i pro CQB. POZOR: ke zbrani je zdarma dodán akumulátor a nabíječka jako "dárek", mají omezenou životnost, nelze je tedy reklamovat. K plné funkčnosti zbraně je třeba zakoupit kvalitní akumulátor.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
12 led 2013, 20:59 |
|
|
|
Remi
Desátník
|
No, já tu ale pořád nevidím, jestli je mech plast nebo kov... Četl sem to několikrát přímo u nich... A prostě to tam neni, jinak ostatní kdo ji má, napište nějaký zkušenosti s tim apod. PS:Pokud je tu toho hodne, tak prosím odkaz na nějaký vlákno, kde se tohle řeší a mužeš lock...
|
12 led 2013, 21:04 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
A co takle hledat sám? nebo seš zviklé mít všechno donesený až pod nos?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
12 led 2013, 21:56 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|