|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
FloxiSFR
Svobodník
|
Mb-01 a Hi-capa 4.3
Čau,uvažuju o koupi sniperky mb-01 a jako sekundárku bych chtěl hi-capa 4.3 ( http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1963 ),ale nevím,zda se to za tu cenu vyplatí,nemá některou z těchto zbraní někdo doma ? a pokud jo,jak šlapou ? nezasekávaj se,neurvalo se něco,dostřel a takové ty věci,mohl by mi to sem někdo napsat prosím ?
|
25 pro 2012, 15:50 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Mb-01 a Hi-capa 4.3
Předpokládam, že jsi začátečník. V takovej situaci jsou pro tebe oba dva kvéry naprosto, ale naprosto nevhodný, i když ani jeden z nich neni sám o sobě špatnej. Kup si do začátku nějaký rozumný AEG, odběhej dvacet třicet akcí, naber zkušenosti a až potom začni uvažovat o sniperkách a plynových pistolích. Nejsou to zbraně pro začátečníky.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
25 pro 2012, 18:12 |
|
|
|
FloxiSFR
Svobodník
|
S Airsoftem rozhodně nezačínám,hraju přes rok,ale zatím jem měl jen manuálku Tauruse pt24/7 (13oo,-) a hrál jsem s ním cqb a menší lesy atd.. takže začátečník nejsem a když jsem si konečně opatřil finanční prostředky,tak chci už pořádnou zbraň. Sniperky se mi líbily odjakživa a AEG nechci,protože mi to přijde dost drahé --> obstojná zbraň 3.5oo,-,baterka 5oo,-,nabíječka 200,-,kuličky 4oo,- + nějaké zásobníky 5oo,- ... obstojná sniperka 3.6oo,-,kuličky 25o,-,zásobník 2oo,- ... Proto volím sniperku. btw:nechcu dělat dusno,alepři vší úctě ptal jsem se na zbraň a né na to,co je pro mě vhodné /edit zásobník k snipce 3oo,-*
|
25 pro 2012, 18:23 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Takže, pro začátek, taky nechci dělat dusno, ale při vší úctě buď rád, že jsem tě s tímhle tématem nevyrazil, o obou zbraních už tady toho bylo napsáno víc než dost a ty sis to měl v první řadě dohledat a přečíst. Já se ti tu snažim akorát pomoct, aby sis nekoupil krávovinu.
Jestli si myslíš, že kombinace sniperka + plynovka tě vyjde levnějc, než AEG, tak to jsi těžce na omylu. Jakože pokud chodíš na akce, kde ses v pohodě chytal i s natahovacím Taurusem, tak je to něco jinýho, tam by mohla bejt sniperka v základu fajn, ale pokud bys chtěl začít chodit na nějaký větší a pořádnější akce, tak tě ustřílí každej člověk s AEG. Takže budeš do sniperky potřebovat upgrade, což znamená investici 5000+Kč. Plynová pistole je pak drahá na provoz jak blázen, v momentě, kdy do ceny kvéru započítáváš i pytel kulí (což je naprosto spotřební věc a při výběru kvéru je kravina tu cenu započítávat do výsledku), tak chci vidět, jak si budeš každou chvíli za tři kila kupovat flašku plynu jenom proto, abys ho třičtvrtě vystřílel naprázdno, protože sis naplnil zásobník a pak pistoli nepotřeboval. O cenách náhradních zásobníků nemluvě.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
25 pro 2012, 18:30 |
|
|
|
FloxiSFR
Svobodník
|
Máš pravdu no.. Ale asi takhle: S AEG jsem zkoušel hrávat (půjčené) ale žádný AEG mě nebavilo tolik,jako snipa. S pozdější investicí do upgradu jsem počítal (ASPro spoušťák 1,5k;komplet set válce 1,5k) ale do budoucna,protože jak jsi napsal,zatím hraju jen na menších akcích,kde ten upgrade není potřeba a až trochu chytnu skill se snipou,tak do ní hodlám cpát další peníze a nedělá mi to problém..
|
25 pro 2012, 18:39 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Pak je to asi fajn volba. Nicméně stále bych vynechal plynovou pistoli a namísto toho koupil nějaký malý AEG jako záložku.
|
25 pro 2012, 19:10 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
25 pro 2012, 19:13 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
ak chces hrat toto combo tak počítaj že budeš musieť ovela viac trénovať aby ti sniperka k niečomu bola musíš vedieť ako sa správa a ako tu jednu ranu využiť , je to už ina uroveň ako hrať s kratkymi manualkami teraz na 2-3 nasobne vzdialenosti. s tým že do toho nakoniec vrazíš oveľa viac peňazí než do priemerného AEG a stále sa budeš čudovať že sa ti dostrelom skoro vyrovnaju navyše uvás kde nemáte limity. Počítaj s tým že často krát pôjdeš z akcie znechutený že keby si mal aeg tak využiješ oveľa viac situácií.
+ záložák , veľmi rád by som ti odporučil krátku plynovku ale opät je to o tréningu , aeg ti stači sypať a nazberaš zo začiatku dosť zásahou doslova vdaka kadencii.
Často som na akcii kde su ľudia čo majú plynové záložky , ale ako náhle sa im hlavná zbran vysype tak sa zbalia a idu domov , lebo zalozky maju len na okrasu v puzdre a s pistolmi netrenuju co mi pride chore ked do nej uz daju nejaku väčšiu sumu tak by mohli mať aspoň základy natrenovane.
Sniperka na začiatok je dosť zlá voľba , ale záleží to od veľmi veľa elementov , hlavne od toho z akymi ludmi chces hrat , co maju za zbrane oni a podla lokality.
Ale vsetko tu bolo už desiatky krat napisane , staci len citat , prpadne pred kupou ist a pozicat si sniperku na celu akciu od znameho a podobne.
_________________ Strelec bez zbrane
|
25 pro 2012, 19:30 |
|
|
|
Samanek
Četař
|
Já mám hi capu a je super i lepší než malé aep ale je to věc každého jinak mám m4 aimtop a dokonalá kombinace
|
06 srp 2014, 15:52 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|