|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Husky
Podplukovník
|
WE scar
Ahoj, chci si koupit tuto zbran, ale u morrise u ní nemají nic napsané, máte s ní někdo zkušenosti a jak střílí? normálně bych si napsal o info, jenže bych taky mohl čekat půl roku na odpověď http://www.armymarket.cz/we-scar-coyote ... tech-d3979edit- jak na tom je WE jako značka? u pistolí čtu že dobrá a platí to i zde?
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
29 črc 2012, 12:05 |
|
|
|
Karosaj
Rotmistr
Registrován: 24 črc 2011, 10:54 Příspěvky: 34 Bydliště: Dobřichov
|
Re: WE scar
Čus,hele taky jsem přemýšlel nad koupí,ale nakonec jsem od toho ustoupil, protože za 1. drahý to živit, drahý magy a jestli se nepletu tak od WE netěsní (alespoň u M4), drahý náhradní díly a kapacita magů pouze 30 bbs a vážej přes půl kila. Jinak na google je toho plno, dal bych ti sem odkaz,ale ten směřuje na konkurenční fórum a to by bylo porušení pravidel. jinak tady se to řešilo http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=111&t=8693
|
29 črc 2012, 17:19 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
jo takže sem vyčetl samé nevýhody, takže jdu od toho.
|
29 črc 2012, 18:09 |
|
|
|
zirafa
Kapitán
|
Neřekl bych nevyhody.Z GBBR je naopak WE naprosto ideální a oproti AGM/Wellu co mají na morisovy je to pohádka.Zásobníky na 30,co váží půl kila může třeba někdo ocenit... A žadna plynovka bez udržby netěsní,naopak,zrovna WE je např oproti well/agm zasobníků opět v pohodě. Na konkurenčním portale si jeden z uživatelu WE GBBR stěžoval u co2 zasobníku hlavně na blbě řešene narážení bombičky,protože vždy dost uteklo zbytečně.Jinak je WE kladně hodnocená a doporučovaná GBBR zbraň. Jediné,s čím můžu souhlasit je ,že je dražší na provoz,než AEG.
|
29 črc 2012, 21:53 |
|
|
|
Karosaj
Rotmistr
Registrován: 24 črc 2011, 10:54 Příspěvky: 34 Bydliště: Dobřichov
|
zirafa píše: Neřekl bych nevyhody.Z GBBR je naopak WE naprosto ideální a oproti AGM/Wellu co mají na morisovy je to pohádka.Zásobníky na 30,co váží půl kila může třeba někdo ocenit... A žadna plynovka bez udržby netěsní,naopak,zrovna WE je např oproti well/agm zasobníků opět v pohodě. Na konkurenčním portale si jeden z uživatelu WE GBBR stěžoval u co2 zasobníku hlavně na blbě řešene narážení bombičky,protože vždy dost uteklo zbytečně.Jinak je WE kladně hodnocená a doporučovaná GBBR zbraň. Jediné,s čím můžu souhlasit je ,že je dražší na provoz,než AEG. Promiň máš pravdu, já si to těsnění magů plet právě s M4 od AGM,ale když máš CO2 v zásobníku tk to váží až ke kilu jedoho magu. Ale cena dílů a jejich dostupnost u nás taky není nejlepší. Právě proto sem radši zůstal u AEG, ptže nejsem pracující člověk,ale student
|
29 črc 2012, 23:42 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
jo, já to myslel tak že to má samé nevýhody pro mne- težký, drahá údržba a provoz atd.
jinak si myslím že je to skvělá a pěkná zbraň
|
30 črc 2012, 04:29 |
|
|
|
Vesuv1
Nadpraporčík
Registrován: 04 bře 2012, 10:09 Příspěvky: 113 Bydliště: Merklín
|
To máte každou plynovku, je to těžší, nákladnější na provoz i údržbu, míň praktický, ale když se kouknu na ty jejich bzučáky, tak bych neměnil
_________________ Slova o míru jsou krásná, ale tanky, lodě, letadla a kulomety jsou krásnější ! M4 inokatsu Desert eagle TM
|
30 črc 2012, 09:26 |
|
|
|
Pecen
Četař
|
We scar open bolt verzi vlastním a jsem s ním naprosto spokojený. Uvnitř oproti základu jen 6.01 ra-tech hlaveň a lítá to 125-130 s 0.28kama (red gas).
To že jsou magy na 30 ran a váží témeř jako realné bych bral jako plus.
Kope velice slušně.
|
14 zář 2012, 15:50 |
|
|
|
Gizmo_CZ
Major
Registrován: 03 pro 2012, 19:04 Příspěvky: 479 Bydliště: Prostějov
|
Cuss.
Chlapi nikde na netu nemůžu najít těsnění (viz obrázek) pro zásobník číslo 142. Je to zásobník od WE. Neporadíte mi prosím kde ho sehnat? Rozborka a namočení do silikonového oleje přes noc už bohužel nepomohlo...
Jinak sorry za oživení mrtvoly, ale je zbytečný zakládat stejné téma ne? K tématu: Naše jednotka nyní přezbrojuje na Scary od WE a můžu jen potvrdit slova kolegu výše. prostě jeto dražší oproti vysokokapacitním točákůj jsi v nevýhodě ale já si prostě jdu airsoft užít a né tam jít nasbírat co nejvíc fragů. A ten pocit ze střelby scarem prostě stojí za to! Každopádně už se dělají akce pouze na tyto typy zbraní tak že není problém si kvalitně zahrát a nebýt nasranej s kropičů.
Přílohy:
těs.jpg [ 24.25 KiB | Zobrazeno 10141 krát ]
_________________ Hledáš aktuální airsoftové akce ve svém okolí nebo v celé republice? Pak je to jasné! Jdi na WWW.AIRSOFTKOALICE.CZ
|
06 zář 2013, 06:34 |
|
|
|
Pecen
Četař
|
[quote="Gizmo_CZ"]Cuss.
Chlapi nikde na netu nemůžu najít těsnění (viz obrázek) pro zásobník číslo 142. Je to zásobník od WE. Neporadíte mi prosím kde ho sehnat? Rozborka a namočení do silikonového oleje přes noc už bohužel nepomohlo...
Nevím jestli se ti to podaří sehnat, ale já bych se na to vykašlal. Nakup nové magy verze II. Taky jsem vyhodil 3k za použité magy verze I. Těsnění na Red Gasu odešlo velice rychle. Ty dvojkové verze drží. Lepší 3 těsnící magy verze II než 8 netěsnících.
|
16 zář 2014, 22:16 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|