|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 17 ] |
|
|
M4 CASV (DBoys), M4 CQB (APS)- spolehlivost v základu.
Autor |
Zpráva |
Traper
Četař
|
M4 CASV (DBoys), M4 CQB (APS)- spolehlivost v základu.
Zdravím, projednou bych potřeboval, a prosím zkušennější o pomoct s výběrem základu nikoliv podle kvalita/cena, ale spolehlivost/cena. Snažím se najít zbraň, na kterou se můžu zkrátka na akci spolehnout(jednu na vnitřní vrtání a ladění už mam), ale bylo by skvělý, kdyby to byla M4-ka(zásobníky) a pokud možno se dala sehnat v Praze, to asi zní dost divně, nicméně protože číny jsou kus od kusu jiný, mohl bych rychle vyřídit reklamace a po třetí odstoupit od smlouvy a nechat si alespoň vrátit prachy. Sháněl jsem kde jsem si vzpomněl a snad i kde se dalo(krom Morrise tomu nevěřím ani ň), taky hledám koupi spíš kolem 4000 a takhle mi vyšly dvě prozatímní, čtyrkový kandidátky co jsou na skladě: http://www.anareus.cz/detail.php?id=3946http://www.anareus.cz/detail.php?id=3458Proto tady prosím kohokoliv o radu ohledně tohodle výběru, ale kdyby jste náhodou věděli o něčem jinym, kde mam aspoň šlušnou šanci, že trefim spolehlivý kus, budu opravdu vděčnej Možná totiž, že se dívam úplně špatně a měl bych se soustředit na jednu značku co jí vnímáte jako nejspolehlivější. Proto pořebuju rady lidí se zkušenostmi, jestli vás cokoliv napadne, tak mi prosím odpovězte.
|
02 čer 2012, 19:56 |
|
|
|
Screpheep
Podplukovník
|
Re: M4 CASV (DBoys), M4 CQB (APS)- spolehlivost v základu.
Tak APS určitě ne, ta má hodně nekompatibilních dílů. A jestli hledáš opravdu spolehlivou zbraň tak čína v základu to určitě nebude. Vzal bych M4 dboys, udělal standardní upgrade (kabeláž, podložkování, přeťesnění...) a dal tam nějákou slabší pružinu, to by mohlo docela vydržet...
_________________ Jak na lipolky __________________________________________ M4A1 G&P SHS M130 - 1.99J 17bb/s AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s
|
02 čer 2012, 20:16 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Pokud chceš spolehlivej kvér na nehrabání se, na kterej si zaplatíš klasickou záruku a v případě nějakýho failu ho vyreklamuješ, kup si CAčko.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
02 čer 2012, 20:32 |
|
|
|
Traper
Četař
|
Screpheep píše: ...jestli hledáš opravdu spolehlivou zbraň tak čína v základu to určitě nebude. Vzal bych M4 dboys, udělal standardní upgrade... Tomu bych se právě rád vyhnul, takhle si nakonec udělam spolehlivou zbraň skoro ze všeho. Právě hledam něco co bude funkční po ruce, když ta ve který se hrabu kiksne a než jí opravim nebo dojdou součástky. Griffon píše: Pokud chceš spolehlivej kvér na nehrabání se, na kterej si zaplatíš klasickou záruku a v případě nějakýho failu ho vyreklamuješ, kup si CAčko. CAčka mi vždycky přišly dost dobrý ve více směrech, ale taky tomu odpovídá cena. Jen jsem doufal, že existuje něco co nestojí tolik, ale je spolehlivý, ikdyž "nevýkoný". Všechny CA jsou holt víc jak o polovinu dražší než jsem doufal... Nicméně našel jsem například todle: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1487Což je možná spolehlivá věc. Co myslíte? a pak tuhle podivnost: http://www.zbrane-airsoft.cz/airsoft-zb ... rtline-setcož musí být snad nějaká divná čínská kopie nebo za to může jen to plastový tělo?
|
02 čer 2012, 21:32 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Sportline je více-méně čína, zabalená do jiný krabice. Jako pokud je spolehlivost pro tebe hlavním parametrem kvéru, tak ti nezbejvá, než se čínam vyhnout a připlatit si za značkovku. Třeba ta z Airsoftguns by byla super.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
02 čer 2012, 21:38 |
|
|
|
Traper
Četař
|
Griffon píše: Sportline je více-méně čína, zabalená do jiný krabice. Jako pokud je spolehlivost pro tebe hlavním parametrem kvéru, tak ti nezbejvá, než se čínam vyhnout a připlatit si za značkovku. Třeba ta z Airsoftguns by byla super. Jestli neni jiná cesta tak asi nemam na výběr.... Neexistuje alespoň něco, co má v tomhle směru dobrý vlastnosti oproti ostatním na svý úrovni, ikdyž oproti např. CA je to zmetek?
|
02 čer 2012, 21:56 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
02 čer 2012, 22:00 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Pokud ti nevadí plastový tělo, tak co do spolehlivosti jsou mezi čínskejma kvérama nejlepší JGčka. Stejně tak toto: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2074 je docela fajn záležitost, nebo ty CA Sportline asi taky. Pokud bys chtěl kovový tělo, tak nejlepší mezi čínama je Dboys, ale tam už se blbý kusy vyskytujou a alespoň nějaký základní úpravy to chce skoro vždycky. Edit: SRC bych se já osobně teda rozhodně vyhnul, ICS by taky mohla bejt fajn volba, s tim Cybergun kvérem nemam zkušenosti, ale asi bych to neriskoval.
|
02 čer 2012, 22:05 |
|
|
|
Traper
Četař
|
Tyhle nápady zněj všechny zajímavě, jen tomu srcéčku taky moc nevěřim, a prozměnu u AimTopu mi to přijde jako sázka do loterie, buď šlapou skvěle nebo je s nima furt něco... zatim bych se asi přiklonil k tomu ICS-ku, ale nemáte s nim někdo zkušenosti?
E:ale jak jsi to pročítam tak mi přijde ten CYBG podle těch vnitřních parametrů lepší, ale pjsou podobný ICS aby pak nebyli z úplně stejnýho těsta. Proto by bylo supr kdyby někdo s něčim z nich měl zkušenosti...
|
02 čer 2012, 22:15 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Aimtop kvéry rozhodně nejsou sázka do loterie. Já jsem došel ke zjištění, že pokud má někdo s tou zbraní (mluvim teď o těch plnohodnotnejch verzích) problém a vykřikuje, že je poruchová a že dostal blbej kus, je to způsobený jednou ze dvou věcí, nebo jejich kombinací:
a) Ten člověk nepochopil, že ten kvér není po koupi 100% připravenej k použití a je potřeba ho odladit. Tohle u ECO verze pokud je mi známo neplatí, ta by měla jet dobře už rovnou z krabice, alespoň co jsem zatim slyšel. b) Ten člověk si neuvědomuje, že to co má v ruce je plně upgradovanej kvér a nejde se k tomu chovat jako k čínskýmu základu. Tohle rovněž u ECO verze neplatí.
|
02 čer 2012, 22:23 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
jako taky se priklanim k AimTop ECO, jedina jeho slabina je nevykony motor(potreba mit silnejsi baterii), ale jinak to je co se vnitrnosti tyce skoro nesmrtelny, kromtoho verze 2012 ma uz plastove telo konstrukcne resene jako u celokovu a pripadna opravnena reklamace je u airsoftpro naprosto bezproblemova
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
02 čer 2012, 22:29 |
|
|
|
Traper
Četař
|
Griffon píše: Aimtop kvéry rozhodně nejsou sázka do loterie... Právě, že mam jeden AimTop u sebe a jestli to co řikáš ty je pravda, pak by to leccos vysvětlilo... Ke mně se zatim pouze dostali zvěsti jen v duchu loterie(lidi byli buď nadšený nebo naopak). Pokud si to, ale někdo sám doladil a je schopnej pak je jasný, že mu šlapou vždycky. Jen si ale nedokážu nic představit pod tim druhym bodem, jakože se o ně nestaraj neudržujou nebo si jich nevážej? to Daven: To zní dobře asi teda fakt bude k něčemu, jestli si to myslí víc lidí
|
02 čer 2012, 22:33 |
|
|
|
hlodaQ*
Major
Registrován: 09 črc 2011, 22:55 Příspěvky: 447 Bydliště: Votice, Střed. Kraj
|
Daven píše: jako taky se priklanim k AimTop ECO, jedina jeho slabina je nevykony motor(potreba mit silnejsi baterii), ale jinak to je co se vnitrnosti tyce skoro nesmrtelny, kromtoho verze 2012 ma uz plastove telo konstrukcne resene jako u celokovu a pripadna opravnena reklamace je u airsoftpro naprosto bezproblemova Můžu potvrdit. Motor je fakt slabý a díry pro čepy na/v těle 1. gen. prasklali po 2 otevření. Teď (2012) je to řešený krásně + je tam 1dílná komora.
|
02 čer 2012, 22:35 |
|
|
|
MikeL
Štábní rotmistr
Registrován: 01 led 2012, 15:17 Příspěvky: 69 Bydliště: SR - Trenčín
|
Mal som M4 CASV-EL od Dboys a upozornim, ze to CASV predpazbie je dost tazke. Mal som verziu s dlhou hlavnou a váha celej zbrane bola cez 3,8Kg co uz bolo celkom dost to vlacit na dlhsich akciach a este jedna nevyhoda, do prebpazbia sa nezmesti bateria, asi ani ta rozdelena na dve alebo tri, jedine do peq krabicky alebo na pazbu.
Ale inak je CASV velmi krasna zbran od Dboysu
_________________ AK74un custom
|
02 čer 2012, 22:52 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Traper -> Sypou z toho dlouhý dávky, nechávaj to natažený, krmí to 11,1V lipol a tak dále. A pak se ty lidi strašně diví, že usmaží kontakty nebo podobně. A taky je třeba rozlišovat mezi novou generací a těma staršíma, ty starší fakt měly docela velký mouchy, ty nový už jsou až na pár drobností, který se nechaj snadno a za pár korun odladit, v pohodě.
|
03 čer 2012, 01:49 |
|
|
|
Traper
Četař
|
Jasný, myslel jsem to v zásadě podobně jen se mi to v hlavě správně nespojilo. Nakonec, tedy podle všech vašich rad, za který jsem vážně moc vděčný, si pořídim tu ECO AimTopku. Zdá se opravdu pro mě jako to nejlepší. Moc všem děkuju za čas a ochotu zvláště Griffonovi, vážně jste mi hodně pomohli Kdyby, ale měl ještě kdokoliv osobní zkušennost s touhle zbraní(i třeba negativní), budu vážně rád, když je sem napíšete
|
03 čer 2012, 10:46 |
|
|
|
bushman
Štábní praporčík
|
Mam take tu M4 CASV od Dboyi. Pouzivam ji jako zalozni zbran, mam ji uz asi 3 roky a porad je v zakladu. Jak psal Mikel, je opravdu dost tezka, na dlouhych akcich se pronese. A souhlas s tim, ze vypada cool. Hmotnost muzes snizit odmontovanim nekolika nepouzivanych segmentu na RIS liste. Kdyz jsem ji kupoval ja, tak v sade k tomu byla i krabicka, ktera vypada jako ANPEQ. Do te si muzes dat baterku. Jinak problemy zatim zadne nebyly - neni to uplne spatny kver. Dostrel je takovy prumerny. Nasel bych za ty prachy v zakladu lepsi kvery - napr. JG G36. Jo a puvodni baterka funguje dodnes!
|
03 čer 2012, 12:33 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 17 ] |
|