|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Colby
Svobodník
|
Ak-74 Tactical (CM.048A)
Zdravím, už nějakou dobu uvažuji o koupi nové zbraně. Prohledal jsem pár obchodů a zalíbilo se mi toto Ak-74 Tactical s pevnou pažbou : http://www.armymarket.cz/ch-ak74-tactik ... 048a-d3480Ovšem velice mě překvapilo když jsem v ilustračních obrázcíh uviděl Akumulátor stick, který se dává do těla zbraně. V obchodě jsem se ještě pro jistotu zeptal kam se akumulátor vkládá, odpověď byla stejná tedy do těla zbraně avšak na zahraničním obchodu našel tuto fotku : http://www.fxpaintball.com/UploadFiles/ ... 414582.jpgJe na ní jasně vidět že ke zbrani je akumulátor mini, který se dává do pažby zbraně. Nevím čemu mám věřit. Pokud někdo tuto zbraň vlastní, mohli byste mi prosím napsat kam se tedy akumulátor vkládá, popřípadě jaké máte zkušenosti s touto zbraní? Děkuji za odpověď
|
17 led 2013, 19:22 |
|
|
|
Belzebub
Kapitán
|
Re: Ak-74 Tactical (CM.048A)
Akumulator sa da vopchat na oba miesta, zalezi na tom ako mas kable. Ak budes hned menit kable je to jedno. Ak k tomu chces aj druhy akumulator a nechces sa v nom hrabat tak predajca ti ma povedat kde sa aku dava. Ak nedjes robit ani jedno je to podla mna jedno a neskor si to mozes prerobit.
|
17 led 2013, 19:48 |
|
|
|
Colby
Svobodník
|
Belzebub píše: Akumulator sa da vopchat na oba miesta, zalezi na tom ako mas kable. Ak budes hned menit kable je to jedno. Ak k tomu chces aj druhy akumulator a nechces sa v nom hrabat tak predajca ti ma povedat kde sa aku dava. Ak nedjes robit ani jedno je to podla mna jedno a neskor si to mozes prerobit. Právě že prodejce mi napsal že se aku dává do těla zbraně. Ale bylo mi právě divné, že by se aku dával do těla když má zbraň pevnou pažbu. Právě proto jsem se chtěl zeptat zda nemá nikdo s tímhle Ak zkušenosti aby uvedl věci na pravou míru. Jinak ti samozřejmě děkuju za odpověď, kdyžtak bych ho zavezl do servisu a nechal si ty kabely vyvést jinak. Popřípadě bych zvolil AK-47 Tactical : http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3152
|
18 led 2013, 11:22 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Hele přehodit v tomhle případě kabely, pokud je v pažbě místo pro aku, je otázka pár minut.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 led 2013, 17:27 |
|
|
|
Colby
Svobodník
|
Griffon píše: Hele přehodit v tomhle případě kabely, pokud je v pažbě místo pro aku, je otázka pár minut. Tak to je fajn, nakonec se potvrdilo, že se aku dává do pažby. Děkuji za odpovědi a můžete Lock.
|
22 led 2013, 19:35 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|