Dlhý manuál pre starého koňa
Zdravím všetkých na tomto fóre, skôr než ma zavrhnetie a napíšete, že už to tu je tak si prosím prečítajte celý môj príspevok.
Absolutne sa do airsoft zbraní nevyznám, pred rokmi som mal cyma AK47 a pár krat som hral ale nejak som nemal s kým...... nevedel som vôbec o akciách a podobne......
Mám dosť špecifické požiadavky, možno až nereálne ale verím, že mi poradíte najlepšiu variantu....... mám skúsenosti s reál zbraňami, roky som strieľaľ hlavne na stredné vzdialenosti 150-300m, kalibre .223 rem, .308win, .22..... pár stoviek som vystrieľal s vz 58, glock, makarov, cz75....... atd atd....
s toho plynú požiadavky na zbraň ktorú si chcem ako primárnu kúpiť...
rozpočet je v podstate štedrý, ale nechcem to hnať cez 200-250eur za holú zbraň..... samozrejme na celé vybavenie, upgrade, secundarku a podobne mám rozpočet vyšší o pár stoviek
Mala by to byť dlhá sniper manuálka
váhu absolutne neriešim nakoľko som zviknutý na skutočné zbrane, streľba aj v stoji, v kľaku, ležme ..... takže nejaká 4-5kg zbraň nieje problém....
chcem aby to bola kvalitná značka (v rámci rozpočtu) na ktorú nieje problém zohnať náhradné diely, upgrade a príslušenstvo
stačí mi naozaj holá zbraň nakoľko dvojnožku na streľbu neuznávam (mechy su best), spúšť, pažbu a lícnicu si prispôsobím presne pre seba
čo sa týka optiky tak do tých airsoftových sa vôbec nevyznám, ale chcem aby to bol tenký vlásočnicový kríž, možno s mil-dot (len či ten v airsofte využijem).... asi je zbitočné na to dávať Zeiss..... možno ideálna v pomere cena/kvalita by bola Tasco.....
hlavná požiadavka je aby zbraň bola klasická manuálka, žiadna elektrina ani plyn, len vzduch..... nechcem aby mi zásobnýk hrkotal tak, že ma bude počuť na 50metrov......... nech je konštruovaný tak aby v ňom BBčka boli napasované, hoci len 10, ale hlavne v tichu
zbraň nech má hop up, nech dobre pracuje v zime a hlavne v jednoduchosti je krása
verím, že sa niekto kto tomu rozumie nájde a poradí mi
a inak, rola snipera mi v pohode sedí, nemám problém, takže mi netĺčte do hlavy AEG....vďaka
veľká vďaka vopred za každú radu