Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23 lis 2024, 00:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
 nová G36 
Autor Zpráva
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Nový příspěvek nová G36
zdravím...
nevíte kterou z těchto tří gunů si mám koupit?
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2023
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2451 podle mě nej....
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2452 má optiku ....
poradte jedna má optiku druhá je lehčí a hezčí nwm jakou poradte pls
:)

22 pro 2011, 22:19
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: nová G36
Já bych do SRC předevšim vůbec nešel, přečti si tady, co s těma kvérama maj lidi za problémy. Jinak si vyber předevšim takovej kvér, kterej se ti líbí, ale z hlediska praktičnosti:

- U KVčka dáš baterku do pažby, bude praktičtější do budov a není problém si ho ověsit příslušenstvím. Rozhodně nejpraktičtější varianta.
- Ečko s optikou je suverénně nejhezčí, ale optiku na takovymhle kvéru nevyužiješ. Nicméně tam ničemu nevadí a můžeš si nad ní hodit ještě nějakej kolimátor.
- Ečko s railou má tu výhodu, že si na něj můžeš dát cokoli od obyčejný optiky po EOTech s magnifierem třeba. Mně se to ale zase vůbec nelíbí.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

23 pro 2011, 00:55
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

SRC bych nekupoval. mam rok jedno doma a zatim z nej nevysel jeden 50ti ranny zasobak aniz by byl nejaky problem. proste porad neco. sotva jsem vyresil proc to nestrili a udelal protiopatreni, posralo se neco jineho a zbran opet nestrili, takze SRC uz ani za zlate prase.

Naposledy upravil vanhouten dne 28 pro 2011, 17:33, celkově upraveno 1

23 pro 2011, 09:04
Profil ICQ
Četař
Četař

Nechápu,co máte furt problémy s SRC,já už mám jednu rok a půl,a žádný problémy,nemusel jsem do ni zatím sáhnout,akorát promazat.

23 pro 2011, 12:59
Major
Major

Já mám také s SRC vesměs dobré zkušenosti, hlavně s jejich G36, pokud ti nevadí že budeš používat točáky (žádnej tlačák mi v nich nefungoval) tak bych ji bral.
Má i relativně hodně lehkou rozborku a těla jsou taky zpracovaný docela dobře, u G36 si dej ovšem pozor na přepínač střelby ;) ten se vysere u každé. ;)

28 pro 2011, 17:28
Brigádní generál
Brigádní generál

Doma se mi válí jedno SRC G36 3.generace. Takže asi takhle:

- tělo je moc hezký - super materiál, super povrch...labůžo
- vnitřek je ta nejhorší noční můra, která mne mohla stihnout :twisted: podávat to nechtělo, výrobce zvolil tragický kombinace vnitřností typu plnej válec na kraťoučkou hlaveň G36C...HOP komora jedná velká neznámá - nevím, proč tam dali vlastní HOP komoru - ale rozhodně funguje na hovno.

Ještě, že tuhle zbraň má bratr. Sám bych jí už asi zahodil nebo spíš prodal někomu naivnímu. Sral jsem se s ní hooodně hodin, pak šla i k jinému technikovi...pak zase zpět ke mě...a až po dlouhém štelování a měnění hromady dílů chodí. Jenže víc toho naležela na stole rozebraná než nastřílela.

Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g

28 pro 2011, 18:10
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

super materiál těla? zpracování? to si děláš srandu ne :-D křivý díly a otřepy...čínský géčka od JG nebo ASG jsou na tom zpracováním teda lépe... a jinak si asi neměl v ruce CA nebo starší model Staru... ty jsou fakt labůžo

28 pro 2011, 18:32
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

Tak v porovnání s čínou samozřejmě :wink: CAčko je úplně...ale úplně jiná liga. S CAčkem fakt SRC nebudu srovnávat. A podle mě teda má SRC mnohem hezčí tělo než JGčko (JG tělo je fakt otřesný). Ale JGčko má zase o dost kvalitnější vnitřek :D

28 pro 2011, 18:38
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

No na to máme asi každý jiný názor :-) podle mě má zpracování JG moc pěkné..díly lícují, nikde se nic nekýve, nekřupe a opravdu otřepy minimální! Ovšem materiál je samosebou ABS shit-plast o tom žádná :-) ale nezlob se na mě podle mě klasický SRC géčka za tu cenu nestojí...radši bych si připlatil a šel do toho CA a nebo naopak ušetřil a šel do JG a peníze dal na upgrade 8)

29 pro 2011, 02:24
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

Jo rozhdoně souhlasím, že když čínu Géčko, tak JG...a jinak CAčko :D

29 pro 2011, 03:33
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Osobně bych bral SRC, neb asi narozdíl od zbytku osazenstva sem s nimi nikdy žádný neřešitelý problémy neměl. navíc třeba "KSK" verze je podle mýho v poměru cena výkon fajně osazená puška. je pravdou, že cenovej rozdíl mezi SRC a CA je minimální nebo nulovej, ale mý zkušenosti s CAčky nebyly nikdy nejlepší, a radši si přelisuju osu na kole, než kupovat novej motor, nebo hledat, kde co na CA je zas křivě.takže z mýho pohledu low end značka a "super značka" na stejný úrovni. povrch SRC jak u MP5 a G36 se mi dycky líbil, a i mi přijde,že je barvou plastů podobnější originálu. každopádně nejsem technolog v plastech,abych pohledem zjistil,co je shit plast ABS a co je hitech airsoft masterplast, jako něteří tady. Co se JGčkum musí nechat, že mají epesní kola,který držej.

Trochu hysterickej mi přijde i výrok ala "tragická kombinace vnitřností, dlouhej válec blablabla". plnej válec do svejch gunů bez ohledu na dýlku hlavně cpe v základu většina výrobců, tak nevim proč za to zrovna SRC lynčovat. naopak, myslim, že na to, kolik tz zbraně stojej, jsou slušně osazený. kovovej trn s ložiskem, hlava pístu s ložiskem, tryska s O kroužkem, mosazná hlava válce s pokud se pamatuju dvojitym těsněním a pod.

http://WWW.AIRSOFTOVY-SERVIS.CZ ... Zakázková výroba, upgrade a servis airsoftových zbraní

29 pro 2011, 07:44
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

Smolda - asi mame stesti na velice spatne kusy. uz me to zacina tak srat ze uvazuju ze s tim doma zatopim, protoze to bude asi vysvobozeni. jestli ten kver donutim jeste nekdy strilet tak se ozeru jako hovado.

29 pro 2011, 08:56
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

No mě u SRC pomohlo to že sem vyhodil jejich hop komoru dalt tam klasickou a jinou šachtu no a z původních hodnot s 135pružinou 111ms se to hned vyhouplo bez jakáchkoliv úprav na 136ms s 0,25 kuličkama.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

29 pro 2011, 08:59
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Podle mě má nejvěrnější povrch CAčko, vypadá skoro stejně hnusně jako originál :-)

Jinak s tim SRC nevim, lidi jsou s tim spokojený dokud se jim nepo. Je to možná z géček největší loterie, ale popravdě nevim, který bych doporučil. Buď je to loterie nebo drahý nebo oboje.

29 pro 2011, 09:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Major
Major

Nedavno si koupil kamarád z týmu G36C od Cymy, má to fakt krásnej povrch těla, takovej broušenej plast, fakt hezký, řekl bych že tam bude mecháč schodnej s tou Cymáckou 74 betou se sklopkou.

29 pro 2011, 11:21
Podpraporčík
Podpraporčík

Monty:myslim,že kdybys upiloval packy původní komory, tak bys měl výsledek podobnej.

http://WWW.AIRSOFTOVY-SERVIS.CZ ... Zakázková výroba, upgrade a servis airsoftových zbraní

29 pro 2011, 12:14
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

vanhouten - no tak já už to zprovoznil :D už kdysi...ale po hooodně dlouhým sraní...a dokonce jsem s tím tady měl paralelně M933 od SRC 3.generaci a to bylo ještě tisíckrát horší - to byla pravá noční můra.

Mezera mezi mechaboxem a hop komorou byla skoro centimetr - a to už je sakra co říct. K tomu plnej válec a ještě k tomu moc krátkej, děsný vypodložkování, drhnoucí kola vlivem špatné výroby...kabeláž byla šílená a musel jsem ihned měnit za novou...tělo bylo taky hrozný a zásobníková šachta byla tak na dva zásobníky najednou :D zásobník se kejval nejen do stran, ale i dopředu a dozadu...no naprostá hrůza.

SRC díky těmto 2 zbraním - co mi pravidelně způsobovaly to, že jsem se začal vztekat a musel jsem to odložit na pár dní - fakt nesnáším a pomlouvám kde to jde. Pak na to mají vliv samozřejmě další SRC, ale problémy s nimi znám jen z doslechu.

29 pro 2011, 12:20
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]