Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23 lis 2024, 00:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 WE SCAR GBB 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek WE SCAR GBB
Zdravim všechny přítomné. Soft provozuji už nějký ten pátek, rukama mi prošlo nejedno aeg (momentálně mám doma tři) a cca 2 roky už sem do kveru nestrčil točák a hodlám si pořídit nějakou masturbační žáležitost na doma (a snad i na ven :wink: ) Byl bych rád za vaše zkušenosti a názory na SCARa od WE. Je nějaký rozdíl mezi gg verzí co maj na anáči a co2 verzí co mají na morrisu? Myšleno jestli je tam třeba jiná tryska, nebo jestli se jedná o 2 identické zbraně jen s jinými zásobáky? Respektive zda do toho z Anáče můžu bez jakékoli změny vrazit co2-kovej mag.
V teamu už máme jednu HK416 taky od WE, budou magy kopatibilní? (jedna se o OB verzi)
Na anáči taky uváděj (jako jediný) že má fixní hop, co je na tom pravdy? Na youtube sem našel jak ho normálně štelovali, nějaká jiná verze nebo chyba v popisu?
Jak moc si s tim člověk musí hrát aby to střílelo, odchází tomu něco? Popř co do toho koupit za upgrade? (o úsťovku mi až tak nejde)

PS: Zkusil bych se zeptat v tématu co už tu je, kdyby nebylo LOCK :|

11 pro 2011, 15:16
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Re: WE SCAR GBB
mam pocit,ze na morisu maji openbolt verzi,a na anareu jeste closebolt?
jinak,idealne bys to mohl vzit od ratechu,za podobnou cenu,mas kver s plnym upgrade..
http://www.ratech.com.tw/store/category ... ory=18&p=3
dily od ra-techu se daji koupit i z taiwanguns,nebo gunfire...

01 led 2012, 12:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]