Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23 lis 2024, 00:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Značkové zbraně 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Značkové zbraně
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli je velký rozdíl mezi značkovou a neznačkovou zbraní (ve stejné cenové kategorii). Samozřejmě chápu, že rozdíl tam určitě je v kvalitě, ale co jsem se díval tak zbraně od Chinagun a Cyma (opravte mě jestli se mýlím, ale jsou to čínské značky ne?) mají dobrý poměr cena - výkon. Takže se chci zeptat jestli mám radši investovat do značkové zbraně (kolem 4000,-) nebo neznačkové ve stejné ceně. Ve zbrani asi nic měnit nebudu, a ty čínské mi připadají už jako hotové výrobky, které už můžete rovnou používat (zase mě opravte jestli je to blbost :D ). Navíc jsem začátečník, takže chci něco co bude hned jak mi to přijde pokud možno střelby schopné a vydrží mi to aspoň rok. Předem díky za odpovědi :-)

13 lis 2011, 17:57
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Značkové zbraně
To se tady už určitě řešilo, jinak ale obecnou odpověď dostaneš těžko, záleží na tom, co za kvér chceš...u některejch (například kalachy) jsou čínský kopie parádní a rozhodně se vyplatí, u jinejch (M14 třeba) jsou číny vyhozený prachy a vyplatí se si připlatit za značkovku. Spíš se rozmysli, co chceš vlastně za kvér, pročti si témata o něm, recenze apod. a případně se zeptej, pokud ti něco nebude jasný.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

13 lis 2011, 18:24
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

No, teď zrovna jsem se díval na http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1773 , přišlo mi to jako docela zajímavá nabídka v té ceně. Jinak třeba klasická M4A1 od Chinaguns jsou podle vás vyhozené peníze?

13 lis 2011, 18:34
Moderátor
Moderátor

Tak třeba G36ky jsou od číny dobrý a za ty prachy určitě stojej, naopak u M4ky se rozhodně vyplatí si připlatit za značku (GP). Ne že by čínský M4ky byly blbý, v principu jsou fajn a spousta lidí je úspěšně používá, ale GPčka jsou přece jen někde jinde a o tolik dražší zase nejsou.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

13 lis 2011, 19:13
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

dneska uz tak propastne rozdily mezi cinou a znackou nejsou.

kdysi to bylo treba rozdilne kvuli toho ze prvni kvery z ciny se delaly plastove - M4ky, mp5ky atd. proste vse v plastu. to byl jeden rozdil.

potom byly rozdily ve vydrzi strev. ty prvni ciny nevydrzely nic, treba mam (mel jsem) doma prvni generaci cm028 - plastove telo, ustovka asi 70 ms, spatny hopup, spatne podavajici zasobniky. po par tisicich vystrelech se rozsypaly kola, shorely draty atd. kdezto takova Marui beha na zakladu i deset let.

dnes uz jsou ciny relativne kvalitne a pokud clovek vymeni par dilu (hopgumu, hlaven, kabely) tak to jsou vetsinou dobre kvery za ty penize. protoze nevim kdo by dneska dal 11 litru za Ak74 od marui :-)

14 lis 2011, 10:00
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]