|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
KJ Works M700 z ehobbyasia
Autor |
Zpráva |
Ousko
Nadpraporčík
|
KJ Works M700 z ehobbyasia
Takže.. Dobrý den.. potřebuji od vás poradit chci si koupit tuto zbran http://shop.ehobbyasia.com/sniper-rifle ... model.html je kvalitní? máte s ní někdo zkušenosti? a další otázka.. jak to funguje s ehobbyasia s poštovným do ČR? popřípadě kolik se platí poštovný a musím se o něco starat? nebo prostě příde jen pošták s balíkem? no prostě jak to funguje? Děkuji Takže, jelikož jsem to musel přejmenovat a přesunout, což mě stálo cca 90 drahocenných sekund mého života (napsání tohohle dalších asi 60), tak máš varování. Jo a taky za to, že nejsi schopnej si přečíst alespoň něco z tý tuny infa, co tady o objendávání ze zahraničí už je. Třeba perfektní článek, co jsem dával do knihovny. Griffon
|
07 lis 2011, 17:24 |
|
|
|
hacker15
Podporučík
|
Re: KJ Works M700 z ehobbyasia
sklamaný nebudeš , jediné co bych jí vytkl je zásobník , ten můj přestal těsnit asi po 40 výstřelu ,ale promazat by se mněli včechny hned po rozbalení ..... jinak dostřel s 0.28 krásných 65 metrů (GD greengas) , ale pořád mi zanášeli ( měl jsem BIO , značku už nepamatuju , možná že těžší to zpraví) jinak je to zdařilá kopie TANAKY , ale zásobák z tanaky mi tram nepasoval , chce to přesně určený pro KJW..... snad jsem ti pomohl
_________________ Válka je zlo , proto bojujeme o mír !
|
09 lis 2011, 15:59 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
hacker15 píše: sklamaný nebudeš , jediné co bych jí vytkl je zásobník , ten můj přestal těsnit asi po 40 výstřelu ,ale promazat by se mněli včechny hned po rozbalení ..... jinak dostřel s 0.28 krásných 65 metrů (GD greengas) , ale pořád mi zanášeli ( měl jsem BIO , značku už nepamatuju , možná že těžší to zpraví) jinak je to zdařilá kopie TANAKY , ale zásobák z tanaky mi tram nepasoval , chce to přesně určený pro KJW..... snad jsem ti pomohl 0,28 jsou na tuhle ustovku rozhodne hodne lehke. volil bych 0,36 nebo 0,40
|
09 lis 2011, 22:15 |
|
|
|
Juraver
Štábní praporčík
|
Už sem se setkal sní ve přestavbě na CO2 a takhle bych si představoval snipu.
_________________ KVH Slezsko KVH Greif Airsoft tým: Na volné noze mezi několika Nečekej na přirozenou smrt, začni hrát softa v CQBčku se 150kama
|
11 lis 2011, 10:37 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|