|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
quincy
Rotný
|
Koupě m4, m16 + upgrade
Ahoj, chystám se kupovat novou zbraň a chtěl bych poradit s výběrem. Kritéria jsou: cena kolem 7000kč, dlouhá hlaveň, pružina m140. Chtěl bych nějaký colt, podmínkou je dlouhá hlaveň protože hraji jenom v lese. Chtěl bych hlavně poradit, jestli koupit kvalitní značku g&p či ca, dát do zbraně pružinu, nechat původní díly a až odejdou tak vyměnit, otázka kolik původní díly na takové pružině vydrží. Druhá možnost je koupit nějakou čínu, a do vnitř nakoupit kvalitní komponenty. Cena vychází víceméně stejně, proto se ptám co si myslíte že je lepší? Díky za rady
|
01 zář 2011, 12:17 |
|
|
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
Re: Koupě m4, m16 + upgrade
quincy píše: Ahoj, chystám se kupovat novou zbraň a chtěl bych poradit s výběrem. Kritéria jsou: cena kolem 7000kč, dlouhá hlaveň, pružina m140. Chtěl bych nějaký colt, podmínkou je dlouhá hlaveň protože hraji jenom v lese. Chtěl bych hlavně poradit, jestli koupit kvalitní značku g&p či ca, dát do zbraně pružinu, nechat původní díly a až odejdou tak vyměnit, otázka kolik původní díly na takové pružině vydrží. Druhá možnost je koupit nějakou čínu, a do vnitř nakoupit kvalitní komponenty. Cena vychází víceméně stejně, proto se ptám co si myslíte že je lepší? Díky za rady Tak ani u CA , GP ti motor v základu neutáhne m140, ale jejich plus je pěkné zpracování. Ani tem kolům bych na tu pružinu nevěřil. Z čín bych možná jen doporučil AT, má to hliníkové tělo, dobrý motor, píst a ucházející kola. Ale nemá to dlouhou hlavěn (možnost protažení do tlumiče , válec to má plný) plastová hop-up komora, nemá to tak dobrý mech jako GP. Já si Aimtop M4a1ris koupil, ale už jsem tam dal SHS komoru, SDG, delší hlaveň až do tlumiče. Mechabox stejně přijde taky na řadu , stejně jako vzduchotechnika. Takže myslím, že ve finále to není moc velký rozdíl Proto bych dnes možná raději volil nějakou m16 od GP.
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
01 zář 2011, 12:35 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Kdyby sis přečetl starší témata, tak by ses dočetl, že ideální volba v dnešní době je GPčko. A taky spoustu dalších informací.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
04 zář 2011, 21:48 |
|
|
|
quincy
Rotný
|
Ahoj, samozřejmě starý témata mám přečtený, nicméně na gp taky neslyším jen samou chválu:
"G&P teď nemá moc význam kupovat, protože ty kvéry jsou jako přestárlé víno. Zoctovatěly a zpracujou je jen ti nejspodnější, kteří pořád věří, že sosají Sauvignon 2006. Ale je rok 2011 a těla nelícujou, motory hoří, osičky se lámou a pístové hlavy praskají."
"GP ti m130 neutáhne. Bacha na to, že morris teď dává za málo Mka s lipolkama. Ty zbraně mají starý mecháče. s ložiskem bez trnu, plastový ložiska a já už nevím co."
Čili aby GP jelo na mojí konfiguraci, potřebuje do sebe nasypat dost peněz. Po zdravým uvážení mi jako nejlepší volba vychází AimTop.
|
04 zář 2011, 21:57 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|