Re: AGM Mp40 vs Cyma Thompson
No mě to táhne víc k té MP40, designově se mi jednoduše líbí víc. Už jsem viděl snad všechny videa na youtube o obou zbraních, pročítal si recenze a názory na anglických forech a vychází mi z toho, že Thompson je lepší. Vlastně sem nenašel na něj negativní názor, všichni spokojení i po delším používání, samozřejmě lidi, co tím více žíjí, tak hned mluví o upgradu a tomu rozumím
Za to u te MP je to půl na půl někdo řekne OK, někdo řekne, že je to slabý, což celkem je, něpřesný, někdo má problém se zásobíky atd.
Rozpočet jsem okolo 5 tísíc u obou. Obě stojí okolo 3300, ale rovnou k tomu beru lepší baterku + adaptér, to je skoro litr na víc. K MP40 bych musel vzít 3 zásobníky navíc (tlačáky od King arms po 110bb) a to máme další litr navíc.
Toho Thompsna bych vzal z airsoft-guns, ale taky rovnou baterka + adaptér a zároveň mají možnost přidat mosfet přímo v jejich servisu za 700 a už sem taky skoro na 5 tisících.
Koukal sem na ten snow-wolf a měli ho na airsoft-online a u Morisse, ale vyprodáno. Jinde jsem bohužel nenašel.