Hi all - new to airsoft and would like to buy a Sniper Rifle
Ahoj!
Sorry for my lack of czech but it would not be at a good enough standard to write fully

.
I'm from England and have been airsofting a few times but nothing serious. I found it very enjoyable and would love to continue playing in Prague.
Any advice would be great on where I can play around Prague and even if any teams would take a newbe on.
I would like to be a sniper, I feel it's how I play and I'd thoroughly enjoy it. Any recommendations on the sniper to buy - something reliable and trustworthy with great range. I'm happy for either Spring(not sure it's the best) or electric or gas. I'll go with recommendations - my budget would be around 5,000 czk but could potentially be higher.
Looking forward to the responses.
Thanks

-------------------------
Ahoj!
Omlouvám se za můj nedostatek češtiny, ale nebylo by dostatečně dobré, aby jsem psala úplně

.
Jsem z Anglie a párkrát jsem airsofting, ale nic vážného. Připadalo mi to velmi příjemné a rád bych pokračoval v hraní v Praze.
Nějaká rada by byla skvělá, kdy bych mohl hrát po Praze a i kdyby nějaké týmy vzali novinky.
Chtěl bych být sniper, cítím, že jsem hrál a já jsem si to užil. Jakékoli doporučení ohledně sniperu, který koupíte - něco spolehlivého a důvěryhodného s velkým rozsahem. Jsem šťastný buď pro jaro (nejsem si jistý, že je to nejlepší), nebo elektrický nebo plyn. Půjdu s doporučeními - můj rozpočet by byl okolo 5 000 Kč, ale mohl by být vyšší.
Těšíme se na odpovědi.
Dík