Přesná zbraň s nadprůměrným dostřelem okolo 15tis.? DMR
Ahoj,
v airsoftu jsem nováček, byl jsem jen na pár akcích, takže ještě moc nedokážu posoudit, co lze reálně očekávat od dobré zbraně. Momentálně mám celkem obyčejnou M4 od AimTop od výrobce upgradovanou na 150m/s. Do budoucna bych si chtěl koupit zbraň, která by dokázala konkurovat těm nejlepším. Už jsem zjistil, že sypat to po dávkách "rambo stylem" mě nebaví, takže bych chtěl spíš přesnou zbraň s výborným dostřelem, ze kterého bych mohl těžit. Podle toho, co jsem se tu dočetl, tak asi vlastně hledám DMR, pokud jsem to pochopil správně.
Předpokládám, že žádná zbraň v základu by nesplnila moje očekávání, takže bych rád rovnou uvítal radu, jaký upgrade do doporučené zbraně dát. Celé by to mělo stát ideálně do 15tis., jsem ale ochotný jít třeba i na 20tis. pokud by to opravdu stálo za to.
Co se vzhledu zbraně týká, tak se mi opravdu hodně nelíbí AK, naopak se mi typově líbí SCAR i BREN.
Původně jsem uvažoval nad koupí sniperky SSG24 Novritsch, ale nabyl jsem dojmu, že pokud stejné peníze investuji do DMR, měl bych dosáhnout stejného efektivního dostřelu a možná i přesnosti. Pokud to tak není, tak mě prosím opravte.
Díky za případné konstruktivní komentáře