Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 15:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 G36 CM003 vs 011 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek G36 CM003 vs 011
Ahoj chtěl bych se zeptat na rozdíl u těchto dvou G36 od CYMA.

Sám jsem měl starší model, který mi 2 roky držel, ale po těch 2 letech jsem začal hrát častěji a samotná zbraň nevydržela. Začalo to plastovým přepínačem střelby, který se zlomil a musel jsem mít zbraň pořád na režim auto, pak mi odpadl (možná) hliníkový kousek, který sedí v drážkách na vršku mechaboxu a šroubuje se do něj imbus šroub z pažby a ukotvuje mechabox v těla, potom už tam nešel uchytit. Pak mi přestalo jít sklopit pažbu, která musela být už jen na pevno jinak vypdl ten čudl a musel jsem ho hledat po zemi. To se všechno jakžtakž dalo, ale nakonec mi praskla laciná slitina, která sloužila k upevnění hlavně na 3 šroubech a to byl konec, kdy jsem to vzdal, protože už nechtěl pevně držet mechabox a hlaven s komorou, a kuličky lítali jak se jim zachtělo. Už se mi nechtělo to řešit se zbraní za 2,5K, tak jsem to vzdal a chtěl bych novou G36C, do které mám veškerý upgrade, takže řeším jen kvalitu těla a mechaboxu ( ne vnitřku).

Prosím poraďte jak je na tom model http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3868 oproti tomuhle co jsem měl http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2714.

Přečtu si, že plasty jsou už z nylonu (obrovské plus, sám mám ARES SL9, u které jsou ty plasty skvělé), jinak vše ostatní je nic říkající.

Poradili byste tedy jakou G36C? Může být i jiná značka, jen bych se rád vyvaroval UMAREXu/ARESu, kde je upevnění vnejší hlavně ve zbrani řešeno pouze velkou matkou okolo hlavně, která se povoluje, pokud se nezalepí a navíc se samotná hlaveň pořád pevně nesedí ve zbrani a i baterka v předpažbí dokáže s ní pohnout a rozhodit střelbu, mluvím ze zkušenosti z ARES SL9.

Napsal jsem toho hodně, tak snad si někdo něco veme z mých zkušeností z CM.011 a snad mi dáte nějakou radu. Jinak cenový strop neexistuje, jde jen o tom abych nevyhodil peníze za křáp, který se po každotýdením používání za půl roku rozpadne a musel bych kupovat nový, nejsem tak bohatý, abych kupoval to nejlevnější, nebo jak se to říká, díky kluci.

20 črc 2015, 16:33
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Re: G36 CM003 vs 011
Ahoj, bouzel znam jenom G36 od CM. Na tvem miste bych bral CM.003. CM.011 mam doma a krom dostrelu (do 50m) si na ni nemuzu vubec stezovat. Ale jednou jsem hral s CM.003 a to byla liga o 1 tridu vis., Byla znatelneji tezsi, ale mela lepsi hop gumu, presnou hlaven a utesnenou vzduchotecniku (upgrade do 2k). Reknu na rovinu, ze to byla lahudka. Zdravi Petr

23 črc 2015, 19:39
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]