Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 19:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Zdobená sběratelská pistole s rytinami 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Zdobená sběratelská pistole s rytinami
Dobrý den chci se zeptat jestli se dá předpokládat, že se v českých obchodech objeví víc druhů takovýchto kousků? http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=67_176&products_id=3353 případně jestli o nějakém nevíte, prodavá se někde třeba zlatý c1911 s bílou perleťovou rukojetí nebo desert eagle? Nebo takový kousek seženu-neseženu jen po ebayích z domací vyroby.. Asi toho chcu moc, že? :) ale když jsem uviděl mezi obyč airsoftkama tenhle colt s rytinama tak mě spadla huba

15 led 2015, 18:21
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: Zdobená sběratelská pistole s rytinami
Viem ze na RSOV.com som videl par kuskov... Tusim 1911 a aj glock od WE treba prehrabat ponuku ale nieco urco najdes
http://rsov.com/product.php?langId=1&cu ... 8&cateId=0
Napr.

16 led 2015, 06:17
Četař
Četař

lamer18 píše:
Viem ze na RSOV.com som videl par kuskov... Tusim 1911 a aj glock od WE treba prehrabat ponuku ale nieco urco najdes
http://rsov.com/product.php?langId=1&cu ... 8&cateId=0
Napr.

Ano tento glock je i v tom e-shopu co jsem postnul, ale ten se mi nelíbí. A nechci objednavat nic z nečeských stránek, proto jsem se ptal na cz, jelikož zahraniční nesleduju, tak jestli někdo neví o existenci v NEcz či plánované expanzi těchto výrobků do cz.

16 led 2015, 16:35
Podpraporčík
Podpraporčík

To spíš vyskládat si to sám. Perleťový střenky se daj sehnat vcelku bez problémů, zlatejch kvérů je taky spousta. WE dělaj spoustu chuťovek (1911 a M92 zlaté, modely s rytinou, tuším i GLOCK serie). Zrovna u těchto zbraní má ale každej natolik odlišný chutě, že se většinou jedná o custom věci (aftermarket závěr, případně rovnou úprava na zakázku).

Ohledně českejch shopů, to těžko předpovědět. Je velká šance, že po těchto zbraních sáhnou i sběratelé mimo airsoft komunitu. Navíc se dělá pořád víc modelů (viz zahraniční shopy jako wgc, ehobby, redwolf, atd.).

16 led 2015, 17:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]