|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Odstřelovačka do 10 tis.?
Autor |
Zpráva |
Xlancer
Svobodník
|
Odstřelovačka do 10 tis.?
Zdravím,
zajímá mě, co byste mi doporučili pořídit za pušku včetně vybavení (puškohled, nožičky) do 10 tis.? Vybírám už hodně dlouho. Kvůli vzhledu jsem se orientoval na kopie Remingtona a vzhledem k možnostem upgradu jsem nakonec zavrhl VSR-10 kvůli strašně drahé hop up komoře. Zatím jsem tedy vybral základ M24 Snow Wolf + k tomu dokoupit všechno, co se koupit dá (hop, hlaveň, válec, píst, pružina, centrovací kroužky apd.) Zajímá mě, co byste za ty peníze doporučili pořídit vy?
Abych pravdu řekl, na začátku jsem řešil, jestli manuál nebo plyn, ale často jsem se setkal s názory, že u plynu ty BB prakticky pokaždé letí trochu jinak, což se mi fakt nelíbí (z plynu jsem nikdy nestřílel, tak netuším).
Hlavní paramter, na který se dívám dívám, je efektivní dostřel. To znamená nejen že kulička doletí 90m, ale taky aby trefila terč menší než bitevní tank.
Díky
|
30 lis 2014, 23:05 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Re: Odstřelovačka do 10 tis.?
i plyn muze mit stabilni vysledky, ale to se bavime o vymazlenych zbranich (upgradovane tanaky povetsinou).
Ono to 10 litru neni moc nad cim premyslet. Jestli klasicky vzhled tak ti asi zbyva jen ta M24. Popr. pokud bys byl schopny ten vzhled obetovat, tak L96 (MB01 a jeji podobne klony).
nic jineho nez upgradovanou cinu za to nevymyslis. kdyz ctu tvoji odpoved, tak si vicemene odpovedel sam.
|
30 lis 2014, 23:39 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Mrkni sem http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=2131 Nevýhody - nemôžeš si zvoliť prislušenstvo podla seba(optika atď) - kapku nad rozpočet.. Výhody - Kopmpletka - Viac než dostačujúci výkon ale za úvahu by to možno stálo, hoci ja by som si zrejme za tie peniaze prestaval sniperku sám z vyberaných dielov a príslušenstva. toto má tušim eŠte základnú komoru
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
01 pro 2014, 13:49 |
|
|
|
Xlancer
Svobodník
|
vanhouten: Ten vzhled bych obětoval v případě, že by při pořízení L96 platilo, že za stejné peníze dostanu, co se střeleckých schopností týká, o poznání lepší zbraň. Pokud je to ale podobné a rozdíl je pouze ve vzhledu, tak raději M24. madafaka: Nad tou CA bych uvažoval, pokud by byla tak za 8 000Kč. Ono sice dost lidí bude namítat, že CA není Snow Wolf, ale co mi ve výsledku z toho SW zůstane? Tělo, které je lepší než Remingtony od Well a tuším spoušťák, který se snad mimo PDI zatím sehnat nedá. K tomu když se jedná o snipu, tak bych si ji rád vyladil sám. Sice s tím zkušenosti nemám, ale na netu je návodů spousta a u manuálů by to nemělo být složité. Přecejen když člověk vidí, co všechno je uvnitř a ta zbraň se chová nestandardně, tak už pak člověka napadne, kde by tam mohl být problém. Mám doma AEG M4 a s každou blbostí musím do servisu, protože se v tom vůbec nevyznám. To mě docela silně štve, takže snipu bych si rád postavil sám. Budu mít čas se v ní vrtat až do jara (mimochodem, on by nebyl problém tu M4 rozebrat, ale myslím, že už bych to nikdy nedal dohromady)
|
01 pro 2014, 17:37 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
Strieľať na 90m,sa,síce dá s air zbraňou ale leda na strelnici a aj to na terč veľkosti minimálne dverí do stodoly. Podľa mňa je Bar 10 čo sa týka streleckých schopností týka lapšia ako SW a netreba do nej nastekať tisíce korún. Ale osobne by som dnes išiel do plynu malm s ním lepšie skúsenosti ako s manuálom,hlavne čo sa presnosti a dostrelu týka a vyhral by som si KC02 od KJW možno by si sa aj vošiel do ceny aj s Ratech kitom.
|
01 pro 2014, 21:36 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
m.ape píše: Strieľať na 90m,sa,síce dá s air zbraňou ale leda na strelnici a aj to na terč veľkosti minimálne dverí do stodoly. OT: to trochu prehanis. Na 90 metru se da slusnou odstrelovackou trefit. nerikam ze na jistotu a ze to bude 10/10, ale jde to. Myslim ze morriscz delal test, kdy vzali z krabice L96 a zkouseli jestli doplachti aspon 100 metru a doplachtilo a byly tam i nejake zasahy. Ano 90 metru uz je na airsoft zbran hodne, ale jde to. btw Jezo (kdysi se tu na foru pohyboval) strilel v hale s jeho maruzen APS-2 s SCS concave spacerem na 110 metru s docela solidni presnosti. Pripadne mi to, ze moc nevis (coz u tebe bych necekal). Sulc z BASu mi taky tvrdil ze NBB MK23 od marui nemuzu nic na 50 metru trefit. Jednoduchy a prokazatelny test ukazal opak. takze postav si kver, vyzkousej a pak budes vedet, ze venku na 90 metru jsi schopny trefit i vice nez vrata od stodoly.
|
02 pro 2014, 22:10 |
|
|
|
Mín@
Rotmistr
Registrován: 17 led 2014, 14:00 Příspěvky: 32 Bydliště: Nový Bydžov
|
madafaka píše: Mrkni sem http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=2131 Nevýhody - nemôžeš si zvoliť prislušenstvo podla seba(optika atď) - kapku nad rozpočet.. Výhody - Kopmpletka - Viac než dostačujúci výkon ale za úvahu by to možno stálo, hoci ja by som si zrejme za tie peniaze prestaval sniperku sám z vyberaných dielov a príslušenstva. toto má tušim eŠte základnú komoru Tuto zbraň jsem měl asi před 1,5 rokem a tu fakt chválím to je úžasná zbraň, tu bych doporučoval koupit já si k tomu koupil akorád trošku jiný nožičky protože mě tyhle nevyhovovali.. Jinak zbraň střílí perfektně. Hrozně mě mrzí že jsem mel asi 3,5 roku ruku v dlaze a už jsem si myslel že jí nepoužiju..Prodal jsem jí . Nakonec jsem si koupil M16A1 a tu si taky moc chválím. Ps: já jsem jí neměl tak draho
_________________ M16A1 G&P Černá
|
09 pro 2014, 09:39 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|