|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
LukasS.
Svobodník
|
Prosím o radu s M4
Zdravim Vas chlapy. Potreboval bych poradit s vyberem me prvni zbrane. Jsem zacatecnik, ale dost me ta hra chytla. Jednalo by se prevazne o hru v lese. Hodne se me libi M4 a po precteni zde spousty vlaken o M4 jsem na vazkach.
Rozhodne chci znackovou pusku bud od CA, GP, KA, aby se jednalo pokud mozno o co nejvic realnou zbran, tedy celokov a precizni zpracovani, zadne zbytecne vyklani miridel a jinacich ruznych casti. Dale bych od zbrane ocekaval, ze nejakou dobu s ni muzu hrat bez upgradu, ale kdyz na to prijde cas a zkusenosti, tak bych si rad zbran upravil dle potreb. Tedy bych byl rad, kdyby mela uz rovnou Crane pazbu, aby bylo misto na Li baterku, mosfet pripadne procesorovku. A jeste naposledy bych i uprednostnil kdyby mela i kovové predpazi s RIS listami.
Muj rozpocet je 6-8 tisic na zbran
Pokud by to moderatory rozcililo ze je zde opet to same podobne vlakno tak pochopim zablokovani, ale vazne si nevim rady. Dekuji
|
20 říj 2014, 18:51 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Prosím o radu s M4
Moderátory (nebo alespoň jednoho) to samozřejmě rozčílilo, fakt nechápu pointu založení tématu, který de facto pouze shrnuje to, co tu bylo napsáno už tisíckrát. Není mi ani jasný, na co ses vlastně pokoušel zeptat, ale kdyby mi to jasný bylo, tak se vsadim, že odpověď tu už bude k nalezení xkrát. Lock.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
20 říj 2014, 19:12 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|