Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 00:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 WE MASADA ACR GBBR (Open Bolt) SPR přestavba? 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek WE MASADA ACR GBBR (Open Bolt) SPR přestavba?
Zdravím,
máte někdo zkušenosti z touto zbraní, chtěl bych se optat na pár otázek.

1. Jak moc se viklá vnější hlaveň, prý je to celkem dost?
2. Jak tam sedí zásobníky do M4/SCAR GBB? Prý mají menší výdrž plynu?
3. Pasuje na to pažba jako pro A&K MASADY? Jde mi o SPR pažbu.
4. Je kromě hlavně jiný dostupný upgrade v ČR?
5. Dá se používat jako SPR sniperka pro spottera? Jde mi o dostřel, nebo je to spíše útočná puška do pole s menším dostřelem?
6. Také jsem slyšel, že se blbě přepíná režím střelby?

Bude to moje první GBBR a vybírám si mezi M16 s přestavbou na MK11, nebo MASADOU s přestavbou na SPR, jde mi o nějakou zbraň s přesným a dobrým dostřelem s 0.28 - 0.30 pro Spottera, nebo na průzkum na Military akce.

29 kvě 2014, 12:09
Major
Major

Nový příspěvek Re: WE MASADA ACR GBBR (Open Bolt) SPR přestavba?
Jako první - masadu jsem měl v ruce jen na krámě a vystřílel z ní max tak dva zásobníky. Ale ta co jsem zkoušel tak byla velice pevná, krásně fungovala atd.

Jen nevim jestli ti to bude vyhovovat, mám M4 na plyn jen systém WA. Ty máš vyhlídlej systém WE kterej má lepší podoporu - zásobníky i upgrade se snáž schánějí. Ale nečekej že s tim budeš mít nějakou výhodu, dostřelem se dostaneš možná o kus dál než klasická upgradovaná aeg, ale ta tě umlátí kilama plastu co po tobě může snadno plyvnout.

Na druhou stranu, zážitek je to úplně jinej. Jen prostě asi nikdy to nebude jen pozitivní.

Náhradní díly - solidní výběr mají u Morrise, plus v Pražský pobočce mají s upgradem WE plynovek slušný zkušenosti.

Zásobníky jsou achillova pata všech GBB Coltů, ale mám pocit že ty do WE systému jsou snad přeci jen spolehlivější.

Pokud chceš jít do plynu, tak doporučuju www.gasas.cz, ačkoli se tam masada neřeší, ale jsou tam zkušený lidi co už mají kus ladění za sebou.

29 kvě 2014, 14:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]