|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Bloody_hell
Desátník
|
Finální výbava
Zdravím ! Napsal bych to do starého topicu, ale jelikož byl wipe tak snad nevadí že zakládám nové. Moje výstroj : http://amzn.com/w/2BLSIFCNGVKD5Blůzu a kaťata budu shánět origo u jednoho chlapíka. Výzbroj : Myslel jsem že už mám vybráno, ale co jsem slyšel tak mě to znejistilo. Na českých e-shopech ( popravdě prohledával jsem jenom airsoftmorava.cz ) se mi zalíbila PJ25 ( SR - 25 ), ale do budov je to jako zebrik a pravdepodobne kdyz se otocite tak smetete kolegu co je za váma. PJ25 jsem si zvolik kvůli velké hlavni = přesná. Pak mi přišlo v úvahu SC-01, slušná mobilní zbraň vhodná i na CQB. Ale ta by pravděpodobně potřebovala upgrade. Ale né zas tak razantní. BTW : Právě jsem se bavil s kamarádem, a ten mi vyprávěl že na CQBčku potkává i frajery s M190kama, vážně existujou takový "Lidi" ? Na US obchodech jsem našel : KWA M4 - jelikož jsem ale začátečník, je to pro mě prý overkill. King Arms Full Metal Licensed Blackwater BW15 Carbine Airsoft - asi zase další overkill KWA Airsoft Full Metal M16 SR12 A pravděpodobně další. Můj nárok na zbraň je dostačující dostřel + velká přesnost. Podle videa ... ZDE to asi splnuje ta první, ale jak říkám, potřebuji pomoc od Vás. Ocením jakoukoliv radu, díky
|
27 lis 2012, 22:00 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Finální výbava
- Mřížkový brejle NE!! Kup ORIGO ESSka, do začátku ti bohatě stačej ICE, nějaký tacticool na helmu můžeš dokoupit vždycky, když bude nabídka za dobrou cenu. - Vesta je kravina, za 120 babek máš něco origo nebo od pořádný značky v Coyote Brown. - Kšiltovka je příšernost, kup origo klobouček, nebo když už chceš kšiltovku, tak taky jednobarevnou coyote. Ale jinak mi to přijde zbytečný úplně, helma ti bude stačit bohatě. Potah bych taky bral rovnou origo. - Potřetí říkam, že ta lebková maska je PÍČOVINA! - Chrániče kravina, za ty prachy kup origo Bijans. - Botky fajn, ale pouštní Belleville/Bates u nás koupíš za poloviční cenu. - Kvér si kup u nás, nějaký GPčko by ti mohlo vyhovovat, nemá cenu kupovat čínu když máš slušnej rozpočet, ale dávat víc peněz je zbytečný. Výkonem ti jakožto začátečníkovi bude stačit bohatě, lidi co si do začátku koupí 150m/s kvér bych lískal.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
27 lis 2012, 22:40 |
|
|
|
Jason
Major
|
K celý výstroji, doporučuju si projet Marines Shop na facebooku, kterej se přímo specializuje na MARPAT a coyote brown výstroj, pořípadě napsat Mikeovi https://www.facebook.com/Mike9386, kdybys potřeboval něco, co neni v nabídce. Nedělám reklamu, jenom je to pro shánění tohodle typu výstroje ideální obchod. Jinak platí všechno to, co už tady napsal Griffon, jenom bych teda ještě dodal, že pokud chceš nějakou obličejovou masku, tak jsou nejlepší volbou drátěný polomasky tohodle stylu: http://www.armymarket.cz/maska-se-sitko ... --d3190-BK Když to doplníš třeba o nějaký ESS NVG profile (to bude chtít asi trochu hraní si s tim, abys to tam dobře napasoval), tak budeš mít chráněnej celej obličej a ochrana to bude naprosto dostačující.
|
27 lis 2012, 22:52 |
|
|
|
Bloody_hell
Desátník
|
Oká, ale co se týče těch originálů a těch "dobrých" značek. Nevím kde to mám sehnat, na Amazonu toho najdu jen pár a v Česku skoro nic neznám... Kdyby někdo měl kontakty na prodejce nebo e-shopy, s dobrým zbožím hoďte je prosím sem. ( Díky Jason ) BTW : Vím že tohle ze mě udělá vola, ale co je GP ?
|
27 lis 2012, 22:55 |
|
|
|
Binos
Podpraporčík
|
GP je značka airsoftového výrobce. http://www.gp-web.com - ofiko stránky Vyrábí kvalitní air.zbraně a dnes už za velmi slušné peníze. Jejich výrobky můžeš najít na anareus.cz nebo armymarket.cz a určitě pár dalších. Jedna s nejlepších voleb při výběru air.zbraně
_________________ If it's our time to die, it's our time. All I ask is, if we have to give these bast*rds our lives... WE GIVE 'EM HELL BEFORE WE DO!
|
27 lis 2012, 23:01 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Jeden super zdroj je Mike jak psal Jason, další je tady: https://www.facebook.com/jaroslav.matejovic.9?fref=ts
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
27 lis 2012, 23:04 |
|
|
|
Bloody_hell
Desátník
|
Od GP jsem našel 4 zajímavé, které si myslíte že nejlépe vyhovují ? -Obstojný dostřel + přesnost 1. M42. M4 SAM-R3. M4 CQBR4. M4 Navy Seal
|
27 lis 2012, 23:24 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
ja by som bral 2. alebo 4. ale sám musíš vedeť čo ti bude vyhovovať a na aký štýl hry sa chceš zamerať.Ale pre mna sú tie dve z tvojho výberu top.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
27 lis 2012, 23:27 |
|
|
|
Bloody_hell
Desátník
|
Popravdě, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel. Myslel jsem že klasický střelec, ale není tady někde topic o herních stylech ?
|
28 lis 2012, 00:09 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Co do vnitřností a tudíž i výkonu jsou všechny stejný. Takže si vyber tu, která se ti nejvíc líbí, do začátku bych asi vynechal to SAM-Rko, zvlášť když ještě nemáš pořádně rozmyšleno, jaký akce budete jezdit a jakou pozici nakonec budeš dělat. Ze stejnýho důvodu bych asi vynechal i CQBR, to je zase druhej extrém. Takže bych asi vybíral mezi 1čkou a 4kou, spíš bych asi bral 1čku, kolimec využiješ rozhodně víc než optiku. Na druhou stranu neni problém to vyměnit, pokud by se ti 4ka líbila nějak výrazně víc.
Edit: Na to topic není, protože dost dobře napsat nejde, na to si musíš přijít sám, co ti vyhovuje dělat. Proto bych do začátku volil kvér co nejuniverzálnější.
|
28 lis 2012, 00:12 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
Pokiaľ budeš chodiť zozačiatku na akcie ako jednotlivec tak je najlepším riešením zrejme klasický pešiak , za ktorého nazberáš skúsenosti a potom ak by ťa to ťahalo k niečomu inému tak si budeš vedieť vyskúšať zbrane od iných , porozprávať sa o taktike a správaní sa vboji (všetko čo daná pozícia obnáša).
Pravdaže ideálne by bolo už teraz pred kúpou ísť na akciu aspoň trochu poobzerať čo ľudia nosia za zbrane , vyskúšať si ich ak sa bude dať , a vybrať si to čo ti bude vyhovovať ( vzhľadom , rozmermi , vlastnosťami zbrane.)
Tými GPčkami chybu čo sa kvality týka nespravíš , ale ideálne by bolo si ich ešte v obchode vyskúšať ( kľudne aj nejakom inom čo máš najbližšie) či ti vyhovuje.
_________________ Strelec bez zbrane
|
28 lis 2012, 07:57 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Bloody_hell píše: Oká, ale co se týče těch originálů a těch "dobrých" značek. Nevím kde to mám sehnat, na Amazonu toho najdu jen pár a v Česku skoro nic neznám...
Kdyby někdo měl kontakty na prodejce nebo e-shopy, s dobrým zbožím hoďte je prosím sem. ( Díky Jason )
Ono je to těžký, těch věcí je tak obrovská spousta dneska že všechno vypisovat by bylo na dlouho a bylo by to zbytečný. Maskáče a základní věci máš asi fakt nejvýhodnější u Mika, občas mi to přijde levněšjí než helikon a jiný airsoftový značky, což je docela funny Taktickou výstroj jako takovou si musíš především ujasnit co chceš, předpokládám že na nějaký super přesný napodobování usmc se nechystáš, takže bych se na jejich drahý krámy vykašlal a sháněl věci co nebudou uplně jako pěst na oko (takže cokoliv v coyote brown) a budou kvalitní a pohodlný. Mrkni na téma o vestách, báglech, obuvi, helmách (ikdyž tu myslím že do začátku určitě nepotřebuješ, radši si kup origo marpat klobouk). viewforum.php?f=120 (fakt si to projdi, ale do začátku ti dám tip třeba na tohle: http://www.tacticalgear.cz/armyshop-tak ... ote-brown/ ) Taky nečekej že první sada věcí co koupíš ti zůstane na furt, radši se připrav že ti něco prostě nebude sedět, tak to prodáš a koupíš něco jinýho... tak to prostě většinou chodí Takže bych nad tím asi zbytečně nedumal, koupil něco aspoň trochu rozumnýho a pak časem sám uvidíš co sedí a co ne.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
28 lis 2012, 08:36 |
|
|
|
Chlup
Štábní rotmistr
|
Pokud bych kupoval AR15 od G&P tak tohle http://eagleguns.cz/detail/102846.02/G_ ... Metal.html . Když tam dáš kvalitní hlaveň (KM) a lehký upgrade (Guarder 120), tak si zastřílíš i v lese a díky velikosti, kompaktnosti a předpažbí mi to přijde jako super praktická zbraň. SAM-R od G&P je fantasticky zpracované, ale na můj vkus je to pro střelce moc velké.
|
28 lis 2012, 08:57 |
|
|
|
plejk
Kapitán
|
taky záleží, v jakém prostředí budeš hrát. A je dobré si uvědomit, že delší hlaveň neznamená automaticky lepší přesnost, záleží také na kvalitě hlavně. Pokud by jsi stále chtěl to SRko, tak Smolda (tady z fóra) je machr ohledně upgrade týhle zbraně (a cenově by ses dostal někam na GP v základu). GPčka sou fajn cenově na morrissovi. Do GP můžeš s klidem v srdci hodit brko sp120 a je vybaveno.
_________________ Nelíbí se mi projekt ČFA a nehodlám jej podporovat http://plejk.wgz.cz/rubriky/uvodni-stranka
|
28 lis 2012, 10:08 |
|
|
|
Jason
Major
|
Jak už to tady psalo několik lidí, nejdřív si promysli, jaký faktory u zbraně jsou pro tebe nejdůležitější a kde a jak chceš hrát. Každopádně pro začátek bych pořídil M16/M4 s RIS (abys to mohl kdyžtak něčim ověsit, i když samozřejmě pokud se ti to nelíbí, tak se na to vykašli) od G&P/CA a nechal to kromě nějakýho základního upgradu (kabeláž, hop up apod.) na pokoji, počkal co mi jak vyhovuje a pak do toho začít rvát nějakej upgrade nebo ověšovat to příslušenstvim. Nemá smysl si kupovat si nějakou delší zbraň, dát do toho silný brko a pak zjistit, že tě vlastně mnohem víc baví CQB.
Co do výstroje, tak jak už psal reyes, základy koupit třeba od Mikea (tzn. MARPATY, Bijans nákoleníky, klobouček apod.) a vestu nějakou MOLLE v coyote brown, jestli třeba chest rig nebo plate carrier, to je na tobě. Na ty vesty jsou kvalitní značky třeba Warrior, Flyye, Pantac, už zmíněný Bulle a pak samozřejmě originály, třeba od Eagle Industries (ale tohle neseženeš v e-shopech, zase třeba u Mikea, na e-bayi...). A hlavně se tady podívat na ty témata pro konkrétní věci.
Samozřejmě ty značky a tak dávám příklady, chce to hlavně hledat, zjišťovat, co ti vyhovuje atd.
|
28 lis 2012, 11:07 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Ještě mě napado že kdybys nechtěl ani chestrig, ani plate carier, ale fakt vestu, tak by možná stálo za to mrknout na tohle: http://tasmaniantiger.cz/eshop/detail/67-tt-vest-base/http://www.uktactical.com/acatalog/copy ... _Base.htmlneměl jsem v ruce ani jedno, nějaký konkrétní reference už by sis musel dohledat. Ale rozhodně bych v dnešní době a vzhledem k tomu že nejsi asi na 100% pro nic rozhodnutej kupoval jedině věci s molle vazbou, protože pak si to uzpůsobíš přesně podle sebe.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
28 lis 2012, 11:13 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 16 ] |
|