Čaute, som začiatočník v airsofte a nevyznám sa do upgrade a podobných vecí ale pomaly sa učím.Som vlastník manuálnej CZ 75 od TM.Nuž rozhodol som sa kúpiť nejakú elektrinu aby som sa mohol rozbehnúť, ale stále neviem čo je lepšie či čína alebo značka (napr TM).Pri číne sa bojím že mi skoro odíde nakoľko nechcem robiť žiadne upgrade kedže sa do toho vôbec nevyznám.A pri značke no... nechcem dať hneď sa svoju prvú zbraň 300 € pretože neviem či ma to natoľko chytí.Ale ajtak som rozmýšľal nad čínou konkrétne nad G36 od JG počul som onich že sú dobré či už výkonom alebo životnosťou no neviem budem rád ak sa k tomu niekto vyjadrí kto už vlastní nejakú G36-tku od JG.Ak by som už bral G36 tak určite z Muničáku nakoľko nebývam ďaleko od ich predajne a majú tam aj servisné pokrytie ak by sa mi zbraň náhodou pokazila.Nuž nesmiem do nej zasiahnuť.Problém je aj v tom ktorú G36 konkrétne je ich veľa viz.
http://www.municak.sk/airsoft/zbrane/dlhe-elektriky-aeg/jg/g36Ktorá z nich je podľa vás najlepšia? som ochotný za zbraň dať max 160 € pri tých G36 od JG doplatím ešte tak 30 € ale to len keď sa to naozaj oplatí, tak neviem dúfam že mi pomôžete
Ešte dodám že nemusím kúpiť iba tú G36-tku môže to byť aj iná zbraň ktorý je podľa váš lepšia do tých 160 € kľudne aj AK alebo nejakú M4 hlavne nech má pekný dostrel a dlhú životnosť. Vopred ďakujem za rady
.