Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23 lis 2024, 00:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Elektrika pre začiatočníka 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Elektrika pre začiatočníka
Dobrý deň, chcel by som pomôcť s výberom Airsoftovej zbrane tak do 200€ (Može byť aj CZ shop čo expeduje na SK). Som v Airsofte nový a tak privítam každú radu. Mala by to byť elektrika (M4A1,AK47...nezáleži mi až tak na tom.) s dobrým dostrelom a hlavne aby sa moc nekazila. Asi k tomu bude treba aj novú nabíjačku tak aj tu by som niaku poprosil (ak treba). Predom ďakujem.

04 říj 2011, 18:59
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Elektrika pre začiatočníka
A nechtělo by se ti trochu přitlačit a koupit si značkovku?
http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-marine-gp-d0359

K tomu nějakou vhodnou lipolku a nabíječku z www.hobbyking.com a jsi vysmátej...

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 říj 2011, 19:30
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

tvuj dotaz je velice obsahly a nelze na nej odpovedet.

Na tom jakou zbran bys chtel by ti zalezet rozhodne melo. Pominu to ze by aspon mela odpovidat armade kterou napodobujes, coz zacatecnici moc neresi, ale spise z duvodu aby ti "sedla". Nekomu sedi to, nekomu ono. Mi osobne treba v ruce absolutne nesedi AK nebo M4.

Potom je dulezite rict, jestli zbran budes chtit v budoucnu nejak upgradovat nebo ti bude stacit klidne zakladni ustova rychlost, ale chces aby fakt dlouho vydrzela. tam totiz budou obrovske rozdily v tom co vybrat. Jestli budes chtit upgradovat tak bych volil cinu, pokud chces zbran co ti vydrzi "vecnost" ale neni tak moc vykonna tak bych par eur prihodil a koupil nejakou od Tokio Marui - jejich zbrane bez zasahu drzi opravdu velice dlouho (nejsou to jen vyjimky kdy zbran funguje i pres 10 let).

takze abych to shrnul tak na to co jsi napsal ti asi moc lidi neodpovi. spise si dej trochu prace a procti se uz existujici temata, protoze myslim ze tady nenajdes zbran ktera by se tu nerozebirala - zvlaste M4 a AK47 vsech moznych znacek tu bylo probirano asi jeden bilion krat na druhou :-)

04 říj 2011, 19:31
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Tak preferujem M4A1 alebo AK47 popripade niake G36. Dakujem za ten prvý typ ta carabina vyzera dobre. No upgrade možno neskôr ale na začiatok mi stači aj normal nakoľko sa až tolko nevyznám. Čo hovoríte na túto? http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=2015 a k tomu akumulátoru mohol by si mi dať niaky presný link najlepšie CZ/SK obchody :) ešte raz Ďakujem.

04 říj 2011, 19:51
Armádní generál
Armádní generál

od SRC mam G36 a zatim spokojenost. drzi, zadny problem se nevyskytl, do strev jsem vrtat nemusel, takze z me strany vuci SRC spokojenost. Ale nevim jak na tom jsou zbrane rady M

edit: M16 uz se tady resily a to zde - viewtopic.php?f=111&t=10056&hilit=src+m16

Griffon doporucoval M16 GP, coz si myslim ze je taky dobra volba, ale drazsi nez chces ty. pokud chces kver opravdu do 200 euro tak si myslim ze to SRC rozhodne nebude spatna volba - v pripade ze to vezmes na dekoracni slevu (s klasickou zarukou se to stejne nevyplati vzit). s dekorackou to vychazi +- na 180 euro

04 říj 2011, 19:56
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Čo som čítal tak pri tej dekoračnej ked sa mi pokazí tak mi ju nevimenia však? A niaky akumulátor k nej?
EDIT: Asi kašlem na tu dekoračnú a dufam že vydrží.

04 říj 2011, 20:04
Praporčík
Praporčík

elboro píše:
Čo som čítal tak pri tej dekoračnej ked sa mi pokazí tak mi ju nevimenia však?

Když si koupíš s dekorační slevou, znamená to, že ti neplatí záruka na střelbu. tj. Když ti zbraň přestane střílet, tak ti ji neopraví v záruce. :wink:

04 říj 2011, 20:49
Armádní generál
Armádní generál

elboro píše:
Čo som čítal tak pri tej dekoračnej ked sa mi pokazí tak mi ju nevimenia však? A niaky akumulátor k nej?
EDIT: Asi kašlem na tu dekoračnú a dufam že vydrží.

jeslti budes chtit delat upgrade tak stejne rozmontovanim zbrane o zaruku prijdes. jak zbran prestane strilet tak to vetsinou je jedna vec co odejde, coz pri dnesnich cenach je par korun.

04 říj 2011, 21:01
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Baterku velkou zelenou Sanyo 8,4V/1700mAh.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 říj 2011, 21:06
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]