Autor |
Zpráva |
Mordor
Podpraporčík
|
Re: PC Hry pro softaky
North3n píše: Moje řeč, lepší hru než Red Orchestra jsem snad ještě ani nehrál...i datadisky jsou super, obzvláště Darkest Hour, ale i základní hra bohatě stačí.... Jinak se ještě docela těším na Operation Flashpoint 2...a na Aliens vs Predator 3 Jakej tam máš nick?zatim sem tam potkával jen samý poláky nebo rusy Je to dost těžký že..předtim sem pořád hrál Medal of Honor:Airborne kde nebylo problém udělat za 20 minut 100 fragů a v RO sem furt ze začátku chcípal
_________________ Kolik měříš vojíne? Pane,5stop 9palců,Pane 5,9? Nevěděl jsem,že hromaděj sračky tak vysoko.
|
22 čer 2009, 18:56 |
|
|
|
MourisonCZ
Kapitán
|
Johny--X píše: Hatch píše: modern warfare2 něco mi uniklo ? Neuniklo, ještě nevyšlo ...
_________________ USMC Semper Fi 2nd MSOB
|
22 čer 2009, 19:51 |
|
|
|
Murphy
Štábní praporčík
Registrován: 27 dub 2009, 15:33 Příspěvky: 150 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Hatch píše: Ja teda CoD4 a modern warfare2 Modern Warfare 2 ještě nevyšlo. EDIT: Jako obvykle pozdě
_________________ Výzbroj: TM G36C (AEG) s ACOGem TM MK.23 SOCOM (manuál) s tlumičem Výstroj: Zatím se šetří ICQ: 450 671 743
|
22 čer 2009, 19:58 |
|
|
|
North3n
Podpraporčík
|
Mordor píše: Jakej tam máš nick?zatim sem tam potkával jen samý poláky nebo rusy Je to dost těžký že..předtim sem pořád hrál Medal of Honor:Airborne kde nebylo problém udělat za 20 minut 100 fragů a v RO sem furt ze začátku chcípal Nick mám North3n, a hraju většinou za nácky...je to prostě bomba rozložit MGčko a kosit ty bolševiky ...a náhodou ta realita je na tom to nejlepší....přebíjení pušky po každém výstřelu...bomba Btw teď mám nějaké problémy s připojením takže mě hned tak asi nenajdeš asi to budu muset přeinstalovat
_________________ Svitavy Hamas حماس http://svitavy-hamas.webnode.cz
|
22 čer 2009, 20:22 |
|
|
|
Mordor
Podpraporčík
|
North3n píše: Nick mám North3n, a hraju většinou za nácky...je to prostě bomba rozložit MGčko a kosit ty bolševiky ...a náhodou ta realita je na tom to nejlepší....přebíjení pušky po každém výstřelu...bomba Btw teď mám nějaké problémy s připojením takže mě hned tak asi nenajdeš asi to budu muset přeinstalovat já tam sem AirborneRendy tak mě šetři i když já vetšinou beru snipera,takže možná obráceně jo realita je super..přepínání dávky,nasezení bodáku,zbraně,chcípnutí po jedný ráně,zadejchání a nejlepší ruská protitanková puška ..je tam toho dost
_________________ Kolik měříš vojíne? Pane,5stop 9palců,Pane 5,9? Nevěděl jsem,že hromaděj sračky tak vysoko.
|
22 čer 2009, 20:36 |
|
|
|
Johny--X
Plukovník
|
jinak já doporučuju Battlefield 2 : Project Reality ,ale spíš než "simulace" softu je to kompletní bitva , technika ,stavění atp. http://www.project-reality.cz/http://www.bf2.extel.sk/galery.php
_________________ Johny Perez
|
22 čer 2009, 20:37 |
|
|
|
Kuzzma(HBAT)
Podpraporčík
|
Já hraju Battelfield 2 nebo COD 2.
_________________ Dokud dýcham,doufam
|
22 čer 2009, 20:38 |
|
|
|
North3n
Podpraporčík
|
Mordor píše: já tam sem AirborneRendy tak mě šetři i když já vetšinou beru snipera,takže možná obráceně jo realita je super..přepínání dávky,nasezení bodáku,zbraně,chcípnutí po jedný ráně,zadejchání a nejlepší ruská protitanková puška ..je tam toho dost Taky se ti líbí ruská protitanková puška? Tu úplně žeru
|
22 čer 2009, 20:44 |
|
|
|
Mordor
Podpraporčík
|
North3n píše: Taky se ti líbí ruská protitanková puška? Tu úplně žeru jasně líbí..sice si mezi nabíjením stačíš skouknut jednu epizodu simpsnů ale je dobrá ..nevíš jak se to jmenuje?
|
22 čer 2009, 20:49 |
|
|
|
North3n
Podpraporčík
|
Mordor píše: jasně líbí..sice si mezi nabíjením stačíš skouknut jednu epizodu simpsnů ale je dobrá ..nevíš jak se to jmenuje? Ufff, to bohužel nevím, dlouho jsem to nehrál
|
22 čer 2009, 20:50 |
|
|
|
Mordor
Podpraporčík
|
North3n píše: Ufff, to bohužel nevím, dlouho jsem to nehrál tak já jdu na to pak dám vědět zatim čus teda aufwiedersehen
|
22 čer 2009, 20:53 |
|
|
|
Johny--X
Plukovník
|
North3n píše: Mordor píše: jasně líbí..sice si mezi nabíjením stačíš skouknut jednu epizodu simpsnů ale je dobrá ..nevíš jak se to jmenuje? Ufff, to bohužel nevím, dlouho jsem to nehrál PTRS-41 ???
|
22 čer 2009, 20:53 |
|
|
|
Mordor
Podpraporčík
|
Johny--X píše: PTRS-41 ??? jo to je ona díky http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/aa/PTRS_41.jpg 20 kg..krásná váha edit: tak né oprava v Red orchestře je PTRD..nemá zásobník
Naposledy upravil Mordor dne 22 čer 2009, 22:39, celkově upraveno 2
|
22 čer 2009, 20:57 |
|
|
|
Johny--X
Plukovník
|
já si na ni vzpomněl z kampaně CoD5 ,která byla mimochodem otřesná
|
22 čer 2009, 20:59 |
|
|
|
Marcus_Fenix
Praporčík
Registrován: 18 kvě 2009, 17:11 Příspěvky: 107 Bydliště: Týnec nad Sázavou
|
Já hraju CoD 4 a tam de taky hodně o taktice apod. dříve sem hrál BF 2 a CS 1.6 i Source.
_________________ JG G36C + HFC P99 Challenges (Výzvy): Ženijní práce a demolice, Zkrvavené BB, Sběratel hmyzu, Tail end Charlie, Nešika, Koumák, Die Hard, Zásobovací důstojník, Křehký, Banzai!, Válečný zpravodaj, Tancuj!, Evropské směrnice
|
22 čer 2009, 21:00 |
|
|
|
Kumo
Podporučík
|
Battlefield 2 a CS source.
_________________ Semel ignis unus curpus. Nemus celo timor.
|
22 čer 2009, 21:03 |
|
|
|
North3n
Podpraporčík
|
Marcus_Fenix píše: Já hraju CoD 4 a tam de taky hodně o taktice apod. dříve sem hrál BF 2 a CS 1.6 i Source. CoD 4 a taktika? A kde? Dyť to je přímočará akce, na takovou hru až moc. To, že tam hraješ za vybavené Amíky ještě neznamená, že ta hra je o nějaké taktice. I kampaň za SAS je o střílení. Jediná mise, co se mě tam líbila byla ta z Černobylu, tak tam byl možná kousek kvalitní ukázky života snipra, ale konec této mise samozřejmě posraný a ve stylu Rambo.
|
22 čer 2009, 21:05 |
|
|
|
Mordor
Podpraporčík
|
COD5 sem hrál mockrát ale nějak si na ni nepamatuju,musím zahrát znova hele mě i tak kampaň celkem bavila..je to taková rychlojízda joo kuva už vím...tam se používala jako sniperka že ?
|
22 čer 2009, 21:05 |
|
|
|
Murphy
Štábní praporčík
|
Jak tak koukám, tak tady je samý Call Of Duty, Operace Flashpoint, ArmA... Jsem jedinej kdo paří Rainbow Six?
_________________ Výzbroj: TM G36C (AEG) s ACOGem TM MK.23 SOCOM (manuál) s tlumičem Výstroj: Zatím se šetří ICQ: 450 671 743
|
22 čer 2009, 21:26 |
|
|
|
Marcus_Fenix
Praporčík
|
North3n píše: Marcus_Fenix píše: Já hraju CoD 4 a tam de taky hodně o taktice apod. dříve sem hrál BF 2 a CS 1.6 i Source. CoD 4 a taktika? A kde? Dyť to je přímočará akce, na takovou hru až moc. To, že tam hraješ za vybavené Amíky ještě neznamená, že ta hra je o nějaké taktice. I kampaň za SAS je o střílení. Jediná mise, co se mě tam líbila byla ta z Černobylu, tak tam byl možná kousek kvalitní ukázky života snipra, ale konec této mise samozřejmě posraný a ve stylu Rambo. Nemluvil sem o singleplayeru. Nejsem blázen. Mluvím o MP se sehraným týmem kde záleží na každé maličkosti. Btw. kampaň sem hrál jen asi hodinku páč mě styl ramba vůbec netáhne.
_________________ JG G36C + HFC P99 Challenges (Výzvy): Ženijní práce a demolice, Zkrvavené BB, Sběratel hmyzu, Tail end Charlie, Nešika, Koumák, Die Hard, Zásobovací důstojník, Křehký, Banzai!, Válečný zpravodaj, Tancuj!, Evropské směrnice
|
22 čer 2009, 21:28 |
|
|
|
Johny--X
Plukovník
|
taktika v MP beru ,znám to , taky jsme nacvičovali různý nemožný ale to je přece taktika která ti v realnym boji resp. softu je úplně na dvě věci.....
|
23 čer 2009, 06:10 |
|
|
|
KaLda
Štábní praporčík
Registrován: 24 lis 2008, 11:13 Příspěvky: 179 Bydliště: Ostrava
|
Battlefied 2 + specialy .... css ..cs..
_________________ CA AK 105 wood E&L AK 74U ICS AK 74 AK SVD Homa made AS VAL
|
23 čer 2009, 07:03 |
|
|
|
Werscajk
Moderátor
|
Murphy píše: Jak tak koukám, tak tady je samý Call Of Duty, Operace Flashpoint, ArmA... Jsem jedinej kdo paří Rainbow Six? Ani ne, je to best simulace CQB . AI je nazplatitelná. Její reakce skvělý. Vystrčim halvu a bum a mám v ní kulku
23 čer 2009, 19:31 |
|
|
|
Murphy
Štábní praporčík
|
Wersc@jk píše: Murphy píše: Jak tak koukám, tak tady je samý Call Of Duty, Operace Flashpoint, ArmA... Jsem jedinej kdo paří Rainbow Six? Ani ne, je to best simulace CQB . AI je nazplatitelná. Její reakce skvělý. Vystrčim halvu a bum a mám v ní kulku No právě, na Realistic už to je až moc reálný. Ale fakt škoda, že tam není nějakej lesík, to by bylo panečku pro mě.
|
23 čer 2009, 20:21 |
|
|
|
Jack Carver
Poručík
Registrován: 27 úno 2008, 19:04 Příspěvky: 260 Bydliště: Dobřany
|
Co nějaký strategie hoši? Na ty se zapomnělo... Třeba Blitzkrieg, sice v softu tanky ani letectvo nepotkáte ale pár věcí ohledně taktiky přesunu jednotek se na akcích využije... No a když jednou budete velet skutečný armádě, tak se vám něco z toho může hodit Jo jinak sem si taky vzpomněl na Full spectrum warrior, viděl sem to párkrát u kámoše, na obalu hry psali že se to prej hraje u US army jako nácvik taktiky... To je vše, zatim mě nic dalšího nenapadá... Možná ještě Paintball 2, simulace paintbalu - taky byste mohli něco z toho uplatnit...
|
23 čer 2009, 20:36 |
|
|
|
Marcus_Fenix
Praporčík
|
Já tuhle hru nehrál ale divím se že na ní zapomínáte. Myslím tim samozřejmě SOCOM. Když si připoměl tu US Army tak tohle tam hrajou taky.
|
23 čer 2009, 20:42 |
|
|
|
Sistematicx
Podporučík
Registrován: 28 kvě 2009, 16:48 Příspěvky: 182 Bydliště: 4 zavit na pruzine
|
OOO zadna ze strategii co sem kdy hral me neuchvatila tolik jako Blitzkrieg...to uz je ale let co sem ji hral Ale ted si davam repete COD 4 MF
23 čer 2009, 20:42 |
|
|
|
Werscajk
Moderátor
|
Murphy píše: Wersc@jk píše: Murphy píše: Jak tak koukám, tak tady je samý Call Of Duty, Operace Flashpoint, ArmA... Jsem jedinej kdo paří Rainbow Six? Ani ne, je to best simulace CQB . AI je nazplatitelná. Její reakce skvělý. Vystrčim halvu a bum a mám v ní kulku No právě, na Realistic už to je až moc reálný. Ale fakt škoda, že tam není nějakej lesík, to by bylo panečku pro mě. Hraju Raven Shield hlavně .No, jako...... je tam jedna zminí mapa kde máš cestu, most a 2 chaloupky. Snad jediná mapa na open space, ale už nevim jak se jmenuje. Myslim že Peaks. A nebo tam pak máš mapu Training a ta taky není vůbec špatná.
23 čer 2009, 21:01 |
|
|
|
misi
Brigádní generál
|
nejrealističtější hra je arma2 aneb pokračování OPF ... škoda že zatim nejsou tak dobrý PC aby jsme si jí zahráli na plný potenciál jinak moc nehraju a když tak CS 1.6 a trackmanii teď si ale kupuju herního kompa tak zase začnu hrát
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
23 čer 2009, 22:16 |
|
|
|
Corty
Poručík
|
Cus, prosím Vás nevíte kde bych mohl stáhnout CoD4, hledal jsem ale nefungujou mi linky. Díky za odpověd
_________________ Viva hrvatska !! Za dom spremni !!
|
24 čer 2009, 04:28 |
|
|
|
|